.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.09.2019 15:25

Коментари 0 / Видяна 368

Полагат маркировка и мият на улиците в Дупница за 15 септември

Още по темата: Задържаха криминално проявен, задигнал пари и документи от автомобил в Дупница Закритото депо за отпадъци в Дупница продължава да се самозапалва 7 месеца затвор за син, заплашил да убие майка си с нож в Дупница Мечка уби конче край дупнишкото село Бистрица Полагат маркировка и мият на улиците в Дупница за 15 септември

 

От тази нощ започва полагането на маркировка в Дупница и селата. С приоритет в следващите дни ще бъдат районите около училищата и детските градини, предвид стартиращата учебна година от следващата седмица. По-голямата част от града е вече рехабилитиран и това дава възможност поетапно да се маркират главните улици и пешеходни пътеки.

 

Основно ще се работи през нощта, за да не се пречи на движението на МПС-та. След приключване на маркировката в града, ще се продължи с тази дейност по селата.

 

От днес стартира и второто миене на улиците в града, което се извършва традиционно всяка година по два пъти - през пролетта и в края на лятото. Графикът, считан от днес е: ул. “Бузлуджа” – от “Социални жилища” до ул. “Велико Търново”, ул. “Социални жилища”, ул. “Цар Симеон Велики”, ул. “Велико Търново”, ул. “Георги Икономов” – от ул. “Венелин” да ж.п. гара, ул. “Венелин”, ул. “Васил Левски” и ул. “Отец Паисий”. От 16-и до 20-и септември г. в часовата зона от 18:00 до 02:00 часа, ще бъдат мити ж.к. “Бистрица”, ул. “Патриарх Евтимий”, ул. “Одрин”, ул. “Княз Борис І”, ул. “Христо Ботев”, ул. “Антон Величков”, ул. “Цар Освободител”, пл. “Свобода” и прилежащи улици и паркинги, ул. “Хан Аспарух, ул. “Св. Иван Рилски” – до рампата, ул. “Саморанска” – от разклона на ул. “Отовица”, ул. “Орлинска” и ж.п. гара.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN