.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.09.2019 17:37

Коментари 0 / Видяна 1420

Огромно задръстване на пътя Банско-Симитли, колоната е километрична

Още по темата: Подменят осветлението на АМ „Струма“ край Петрич Опашката от чакащи автомобили на Кулата стигна 15 км 10 км опашка на Кулата "Пътна полиция" с нова акция Обстановката на ГКПП „Кулата“ се нормализира НА ПЪТ ПРЕЗ ЛЯТОТО: Съвети за безопасно шофиране в жегата Напрежение на туристи и шофьори на камиони на ГКПП „Кулата“ (ВИДЕО) 10 км опашка на ГКПП „Кулата“ 3 км опашка от коли и камиони на “Кулата” Гърция затваря ГКПП – Маказа

Огромно задръстване се е образувало на пътя Банско-Симитли. Повече от час шофьорите са в капан, а колоната от автомобили непрекъснато расте.

 

На сливането на двата потока с идващите от Сандански и Гърция и този от Банско, Разлог, ГКПП „Илинден “, дежурят полицаи-регулировчици.

 

На изхода на Симитли движението се регулира от полицията.

 

Днес се очаква трафикът по магистралите също да е интензивен, след като много от сънародниците ни избраха да пътуват в почивните дни.

 

Полицията е предвидила допълнителни мерки за сигурност. 150 мобилни, 25 стационарни и 30 камери тип “тринога” ще следят за превишена скорост. На граничните пунктове са осигурени допълнителни екипи, за да се избегне струпването на автомобили. Въпреки това, задръствания се очакват в участъците с ремонти на магистралите.

 

И тази неделя посоките на интензивен трафик ще бъдат подсигурени с допълнителни ленти за придвижване.

 

< Автор: в. Струма, E79 News

Тагове:

Коментари: