.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.09.2019 17:37

Коментари 0 / Видяна 1496

Огромно задръстване на пътя Банско-Симитли, колоната е километрична

Още по темата: Част от пътя за Банско пропадна при Градево Пътят до Рилския манастир остава затворен Ледена река затвори пътя през Пампорово АПИ: 200 машини обработват превантивно против заледяване пътищата на страната АПИ и МВР с масови проверки по пътищата Свлачище затвори пътя Банско – Гоце Делчев, има опашки от автомобили Затвориха временно стария път към с. Железница Възстановено е движението през Прохода на Републиката Свличане на земна маса затруднява движението на пътя Благоевград-Кресна Откритото от Борисов укрепено свлачище нямало дори акт 15

Огромно задръстване се е образувало на пътя Банско-Симитли. Повече от час шофьорите са в капан, а колоната от автомобили непрекъснато расте.

 

На сливането на двата потока с идващите от Сандански и Гърция и този от Банско, Разлог, ГКПП „Илинден “, дежурят полицаи-регулировчици.

 

На изхода на Симитли движението се регулира от полицията.

 

Днес се очаква трафикът по магистралите също да е интензивен, след като много от сънародниците ни избраха да пътуват в почивните дни.

 

Полицията е предвидила допълнителни мерки за сигурност. 150 мобилни, 25 стационарни и 30 камери тип “тринога” ще следят за превишена скорост. На граничните пунктове са осигурени допълнителни екипи, за да се избегне струпването на автомобили. Въпреки това, задръствания се очакват в участъците с ремонти на магистралите.

 

И тази неделя посоките на интензивен трафик ще бъдат подсигурени с допълнителни ленти за придвижване.

 

< Автор: в. Струма, E79 News

Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.01.2021

1 USD =1.61 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.55 BGN