12 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.09.2019 17:37

Коментари 0 / Видяна 1206

Огромно задръстване на пътя Банско-Симитли, колоната е километрична

Още по темата: Вижте трафика на българските гранични пунктове Разсеяна американка едва не загуби печелившия си фиш от вълнение Готова е магистралата от Сърбия към България Завърши ремонтът на виадуктите при 17-ти и 18-ти км на АМ Блъснаха възрастна жена на оживено кръстовище в Пловдив 4-километрова опашка от тирове на границата с Турция Мокри и хлъзгави са пътните настилки в Благоевград Тир разпиля каси с бира на изхода на Велико Търново 746,3 млн. лв. са очакваните приходи от тол такси и е-винетки през 2020 г. Камионите ще плащат тол такси за 6050 км

Огромно задръстване се е образувало на пътя Банско-Симитли. Повече от час шофьорите са в капан, а колоната от автомобили непрекъснато расте.

 

На сливането на двата потока с идващите от Сандански и Гърция и този от Банско, Разлог, ГКПП „Илинден “, дежурят полицаи-регулировчици.

 

На изхода на Симитли движението се регулира от полицията.

 

Днес се очаква трафикът по магистралите също да е интензивен, след като много от сънародниците ни избраха да пътуват в почивните дни.

 

Полицията е предвидила допълнителни мерки за сигурност. 150 мобилни, 25 стационарни и 30 камери тип “тринога” ще следят за превишена скорост. На граничните пунктове са осигурени допълнителни екипи, за да се избегне струпването на автомобили. Въпреки това, задръствания се очакват в участъците с ремонти на магистралите.

 

И тази неделя посоките на интензивен трафик ще бъдат подсигурени с допълнителни ленти за придвижване.

 

< Автор: в. Струма, E79 News

Тагове:

Коментари: