.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.09.2019 16:43

Коментари 0 / Видяна 410

170 кошера бяха изпепелени от пожар в Ягодово

Още по темата: Три деца загинаха при газова експлозия Пожар в пловдивски клуб, евакуираха посетителите Мъж загина след пожар в пловдивско село тази сутрин Евакуираха 400 човека от горящ хотел в Пампорово Пожар в гараж в Кочериново унищожи инструменти и инвентар Пожар в производствен цех в с. Бараково Пожар горя в търговски център в София 75-годишен по чудо оцеля след пожар, тръгнал от електрическо одеало в Пловдив Разследват пожара, при който загинаха 11 елитни коне край Сираково Пожарът в Драгоманското блато е потушен

 

Пожар изпепели 170 кошера и пчелни семейства в землището на пловдивското село Ягодово. Нанесни са значителни материални щети, но няма пострадалии хора. Само бързата намеса на пожарникарите е предотвратила опасно разпространение на огъня.

 

Когато собственикът на кошерите пристигнал на мястото, видял само огнените пламъци, които поглъщали пчелната ферма.

В понеделник Димитър трябвало да подпише договор за отпускане на субсидия от 50 хиляди лева по програмата „Млад фермер".

 

Сега семейството му се надява да получи поне частично обезщетение, за да възстанови част от кошерите и пчелните семейства.

 

Според пожарникарите причина за инцидента в оградения двор с кошери са станали запалени сухи треви. Само в Пловдивско шест такива огнища се е наложило да бъдат гасени от дежурните екипи.

Автор: БНТ, E79 News
Тагове:

Коментари: