.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.09.2019 17:43

Коментари 0 / Видяна 632

Франция изпраща войски на Бахамските острови за подпомагане на пострадалите

Още по темата: Отлагат първия полет на новия Боинг 777Х Студът нахлува в нощта срещу четвъртък Лошото време в Испания взе жертви Мъгли и опасност от заледявания в събота Двама загинали след изригването на вулкана във Филипините Мъж оцеля 3 седмици в пустошта на Аляска без подслон Обявиха бедствено положение на Филипините Повишена опасност от лавини през почивните дни Сърбия - първенец по смъртност заради замърсяването София – най-студената столица в Европа тази сутрин

Франция изпраща войски за подпомагане на пострадалите от урагана в „Дориан“ на Бахамските острови, се казва в съобщение на френското министерство на отбраната.

 

По-рано стана ясно, че жертвите на природната стихия са се увеличили до 43-ма души.

 

“Министърът на отбраната на Франция Флоранс Парли обяви, че френската армия ще окаже помощ и подкрепа на жителите на Бахамските острови като част от европейското оперативно сътрудничество”, се казва в изявлението.

 

В същото време Министерството на отбраната отбеляза, че отрядът ще бъде съставен от „няколко десетки войници, обучени да участват в операции за подпомагане“.

 

Отрядът се състои от „команден отдел на 33-и морски пехотен полк, инженерно звено на 17-ти парашутен инженерен полк, медицински екип, група механици и няколко превозни средства“.

 

Първоначално той е трябвало да участва в европейски спасителни учения на Карибските острови.

E79 News
Тагове:

Коментари: