.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.09.2019 12:21

Коментари 0 / Видяна 544

Топ астролог с предупреждение за събота

Денят носи силна енергия. Свързан е с вечния и безкраен кръговрат на природата. Много мощен, в същото време и интересен ден, в който можете да се сблъскате с неизвестни сили. Това казва в хороскопа си за tribune.bg астрологът Ивелина Пенчева.

 

Добре е да се занимавате с енергийно лечение. Ден за възстановяване на справедливостта, за борба за истината. Запазете пълна яснота на мислите си. Подходящо е за започване на нещо ново, особено, което има  дълготрайни перспективи. Благоприятно за колективни сбирки или работа.

 

Могат да се появят хора, свързани с вас кармично. Бъдете предани на своя дълг, верни на принципите си, честни в отношенията си, изпълнявайте своите обещания, не говорете прекалено много.

 

Вслушвайте се в дадените съветите днес. Денят е добър за сватби и преминаване на нова работа. Излизайте навън на разходка и сред хората. Благоприятно е да се раздава милостиня, но да се взема не се препоръчва.

 

Ден за тотална борба с домашните и градинските паразити. При залез слънце е най-добре да разпускате. Добре е да се обхождат големи пространства.

 

Не се препоръчват операции. Не трябва да стоите в къщи в уединение. Не пътувайте на далеко и не пътувайте сами, за да не ви застигнат неприятности. Ако имате компания – може. Опасно е да проявите нежелание и неумение да платите на доброто с добро.

 

Диета – Може да се яде тежка храна, месо, гъби и кореноплодни. Облекло –  Препоръчват се тъмносини и червено кафяви цветове. Откажете се от светлосиния и пъстрите цветове. Знамения – Не е добре да се счупи часовник, термометъра или друг битов уред – неприятности.

 

Ако часовникът се забавя – не е необходимо да правите нищо, ако избързва – ускоряване на очакваните събития. Ако вятърът отвори прозореца или бурята бушува на покрива – знак, че небето ви се е разгневило. Да намерите блестящ предмет – знак за успех или подарък. Ако нещо падне на пода – знак за загуба или болест.

 

Ако неочаквано пред вас запалят огън или светлина – знак за здраве, дълголетие и благополучие. Лошо е да се счупи огледало. Ако цял ден се натъквате на огледала или дори парче от огледало – промени в живота. Ако ви удари клон или счупите от дървото – знак за  гибел на рода, разрушаване на дома, кражба.

 

Ако паднат листа от дървото до вас – знак за защита и получаване на пари. Добре е, ако в този ден получите писмо или ви звъннат по телефона – знак за кармична връзка с човека. Ще имате заедно общи дела. Сънища – Пророчески са тези сънища, които лесно се запомнят. Всички сънища имат отношение не лично към вас, а към вашето обкръжение. Числа на деня – 21, 30, 59

E79 News
Тагове:

Коментари: