20 Септмври 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7738 BGN 1 GBP = 2.2022 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.09.2019 11:38

Коментари 0 / Видяна 1588

Румен Томов влиза в надпреварата за кмет на Благоевград подкрепен от инициативен комитет

Още по темата: ЦИК: Жребият за номерата в бюлетините ще се тегли на 25 септември Печатат 2565 вида бюлетини за местния вот Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов проведе консултации за определяне състава на Секционни избирателни комисии ПП ГЕРБ-Благоевград регистрира днес в Общинската избирателна комисия Атанас Камбитов като кандидат за кмет Венцислав Гърменов замества Красимир Герчев по време на предизборната кампания в община Разлог 13 партии и 3 коалиции в битка за нова местна власт в Сандански Как да проверим в коя избирателната секция да гласуваме БСП утвърди 120 кандидати за кметове за местните избори през октомври Националният съвет на БСП утвърди кандидатурата на Мая Манолова Радослав Тасков оглавява Коалиция „ЕНП СДС БДО“

 

Бизнесменът Румен Томов бе издигнат като независим кандидат за кмет на Благоевград  и стана първият кандидат регистриран в Общинската избирателна комисия.

 

Така се сложи край на продължаващите от няколко седмици коментари и предположения, че кандидатурата на Томов ще бъде издигната и подкрепена от БСП.

 

Румен Георгиев Томов е собственик на строителната фирма Алма Ем, която представлява и основния му бизнес. Той е един от собствениците на някогашното заведение „Плаза”, има участие в още няколко фирми с различна насоченост.По образование е машинен инженер. Женен с две деца.

 

В инициативния комитет издигнал кандидатурата на Томов са Адриана Пендева, съпруга на Кирил Пендев, банков директор и бивш кандидат-кмет  на ГЕРБ през 2007г., Асен Давидков, бивш директор на Професионалната гимназия по електротехника, Виктор Асиски,който беше заместник кмет по времето на кмета Паскалев, Димитър Арабаджиев директор на 6 СУ"Иван Вазов", Ясен Попвасилев, бивш кандидат за кмет от СДС и бивш депутат, Людмил Георгиев, певецът Димитър Димитров-Градевеца.

 

Към заявлението за регистрация  на Румен Томовса представени  решение за създаване на ИК и всички необходими документи.

 

Решението, подписано от председателя на ОИК Мартин Бусаров и секретаря Мустафа Сирачки, подлежи на обжалване пред Централната избирателна комисия в тридневен срок от обявяването му.

 

Автор: Екип, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 18.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN