.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.09.2019 11:17

Коментари 0 / Видяна 592

Община Благоевград полага нова пътна маркировка в ЦГЧ и кварталите

Още по темата: Годишен отчет за изпълнението на бюджета представиха в Благоевград Без изненади! „Временните“ директори на детски градини в Благоевград остават за постоянно Конкурсите за директори в Благоевград – приказки с ОЧАКВАН край Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града!

Община Благоевград полага нова пътна маркировка по уличните платна в Централна градска част и кварталите.

 

Обновяват се пешеходните пътеки и надлъжна маркировка на различни места, като поетапно дейностите ще обхванат целия град.

 

Приоритетно се работи в участъците, по които има най-интензивен трафик на автомобили и пешеходци, след което маркировката ще бъде възстановена и по улиците с по-слабо движение на МПС.

 

Всички пешеходни пътеки около училищата и детски градини също ще бъдат пребоядисани преди старта на новата учебна година.

 

Ежегодно Община Благоевград възстановява и освежава пътната маркировка в града.

E79 News
Тагове:

Коментари: