.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.09.2019 10:55

Коментари 1 / Видяна 3744

Росен Георгиев влиза в надпревара за кмет на Благоевград

Още по темата: Започва изплащането на възнагражденията на членовете на СИК-Благоевград Няма информация за тежки нарушения в изборния процес Трима се кандидатират за председател на ОбС - Сандански Равносметката от вота - 95 досъдебни производства, отчете МВР-шефът Кмет спечели 14-ти пореден мандат В Копривлен гласували с химикал със симпатично мастило ГЕРБ ще анализира резултатите от местния вот ЦИК обяви избирателната активност на втори тур Становище във връзка с изявление в СМО на г-н Андон Тодоров Кандидат за общински съветник в Благоевград оспори в Административен съд – Благоевград резултата от изборите за общински съветници в община Благоевград

 

Управникът на благоевградското село Дъбрава, Росен Георгиев  влиза в оспорвана надпревара за кмет на Благоевград от партията на Валери Симеонов, информират от пресцентъра на НФСБ.

 

Росен Георгиев потвърди новината и коментира лаконично: „Приемам я като голяма отговорност, благодаря за гласуваното доверие в мен“

 

Според запознати обаче,той има минимални шансове за спечелване на битката за кмет на областния център, имайки предвид факта, че ще се изправи срещу настоящия градоначалник д-р Атанас Камбитов.

 

Предизборната кампания се очаква да бъде повече от интересна, коментират хората.

 

Припомнямe, че Росен Георгиев стана кмет на село Дъбрава за втори път по време на отминалите местни избори през 2015г.

 

Тогава той спечели битката за кмет, издигнат от партия ГЕРБ и бе утвърден на мястото като такъв лично от кмета на Благоевград д-р Атанас Камбитов.

 

В края на август т.г. Росен Георгиев  прекрати членството си в ПП ГЕРБ и обяви, че няма да се кандидатира за трети мандат за кмет на селото.

 

 

 

 

 

Автор: Екип, E79 News
Тагове:

Коментари:

Запознат, 10.09.2019 11:05

Давай Роска.

1