.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.09.2019 15:32

Коментари 0 / Видяна 482

Съдът остави в ареста обвинените за двойното убийство в Негован

Още по темата: Повдигнаха обвинение на 20-годишния бияч, изтръгнал телефона на журналист За пореден път отложиха делото срещу Явор Бахаров Оставиха на свобода обвинените за погрома на Партийния дом Конституционният съд: Няма пречка всеки прокурор да разследва Гешев Марешки пак на съд за изнудване Отложиха заседанието по мярката на Атанас Бобоков Повдигнаха обвинение на майката, била детето си на живо във Фейсбук Ромите, нападнали полицаи в Кюстендил, остават в ареста 5 г. затвор заради менте ракия, убила шестима в Якоруда Специализираният съд върна в ареста Маринела Арабаджиева

 

Софийският апелативен съд остави в ареста Георги Нанчев и Пламен Шляпашки. Двамата са обвинени за убийството на Йордан Атанасов и съпругата му Мариана.

 

В съдебната зала стана ясно, че Шляпашки е извършител на двойното убийство, а Георги Нанчев е човекът, който е измислил този план. Той е обвинен за подбудителство и помагач на Шляпашки.

 

Именно в дома на Нанчев според доказателствата са намерени много златни накити, собственост на убитото семейство. В работилницата на Шляпашки са намерени режещи инструменти, по които има биологични следи от двете жертви на убийството.

Тези доказателство мотивираха съдът да приеме, че са събрани достатъчно данни, за да се предположи, че те са извършителите на това престъпление.

 

Съдът подчерта, че двамата са изключително опасни и ако са на свобода могат да се укрият или да извършат друго престъпление.

Автор: БНТ, E79 News
Тагове:

Коментари: