.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
03.09.2019 17:51

Коментари 0 / Видяна 180

Президентът с обръщение към депутатите за новия политически сезон

Още по темата: Президентът Радев и съпругата му на интронизацията на новия японски император Президентът Румен Радев тича благотворително за хора с увреждания Президентът Радев обсъди състоянието на медиите в страната с генералният секретар на „Репортери без граници“ Президентът стартира инициатива за насърчаване на спорта и социалното общуване при младежите Президентът връчи висши държавни отличия на шестима изтъкнати българи Президентът Румен Радев: Българските военновъздушни сили винаги са били носител на гордостта и идеалите на нацията и символ на непреклонния дух на българина Италия подкрепя присъединяването на България към Шенгенското пространство Президентът Радев и гръцкият премиер Мицотакис обсъдиха в Атина двустранното партньорство в сферата на сигурността и увеличения миграционен натиск към Европа Президентът Румен Радев заминава на посещение в Атина Радев: Българската позиция за Северна Македония е в интерес на историческата истина

 

Президентът Румен Радев ще направи обръщение към народа и Народното събрание за началото на новата сесия. Вицепремиерът Илияна Йотова също ще присъства на старта на новия политически сезон. Заседанието на депутатите ще започне в 9:00 часа.

 

Президентът често е критикуван, че не посещава заседанията на парламента. За първи път той бе там за клетвата си като президент на България през януари 2017 година. Тогава той бе придружен от съпругата си Десислава.

  

През април Радев присъства на сесията на парламента във Велико Търново по случай 140 години от подписването на Търновската конституция.

Автор: "Дарик", E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN