.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
30.08.2019 15:24

Коментари 0 / Видяна 442

ВиК – Благоевград с планови ремонти на водопроводи

Още по темата: ВиК ще извърши планова профилактика на водопроводната мрежа в Благоевград Спират водата в Покровник, вижте кога Инж. Росица Димитрова инициира среща със собственици на вили в местността „Бодрост“ Екипи на ВиК полагат нов водопровод по улиците „Свобода“ в Благоевград Заради ремонт! Улица в Благоевград остава без вода 2 млн. лв. инвестира ВиК асоциацията в Пиринско ВиК – Благоевград апелира: Не поливайте градини и тревни площи с питейна вода Инж.Росица Димитрова направи първа копка на нов дом на ВиК-Благоевград нарушено водоподаване в Добринище, вижте кога Kвартал „Плажа“ в Благоевград остава без вода днес

„Водоснабдяване и канализация“ ЕООД - Благоевград започна планови ремонти на водопроводи в Благоевград и благоевградското село Падеш.

 

Те са част от инвестиционната програма на дружеството.

 

Ремонтът на съществуващ водопровод зад VIII СОУ „Арсени Костенцев“, ж. к. „Еленово“ от блок 31 до блок 39 и блок 1 и 2 в Благоевград ще продължи до 30 септември.

 

До тази дата ще продължи и плановият ремонт на съществуващ уличен водопровод в село Падеш, в района на кметството.

 

От ВиК дружеството съобщават, че водоподаването ще бъде нарушено в периода от понеделник до петък от 8:00 часа до 17:00 часа.

 

Препоръчва се на потребителите, които ще бъдат засегнати от нарушеното водоподаване, да се запасят с необходимото им количество вода за питейно-битови нужди.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN