.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
28.08.2019 14:30

Коментари 0 / Видяна 239

Министрите на отбраната от ЕС се събират в Хелзинки

Още по темата: Въвеждат обща минимална работна заплата в ЕС? 110 млн. лв. за развитие на човешките ресурси в България през тази година Какви са предизвикателствата пред ЕС през 2020 година Какви са предизвикателствата пред ЕС през 2020 година ЕК стартира наказателна процедура срещу България заради "Натура 2000" България ще заведе дело в Съда на ЕС, ако пакетът "Мобилност" бъде приет Започна заседанието на Европейския съвет с участието на премиера Борисов ЕС с мегасубсидия от 3,2 млрд. евро за производство на електрически батерии Страните от ЕС не постигнаха съгласие за 7-годишната бюджетна рамка ЕП затвори петицията срещу изграждането на АМ „Струма“ край Кресна

Министрите на отбраната от Европейския съюз ще проведат днес и утре неформална среща в Хелзинки.

 

Ролята на новите технологии и изкуствения интелект в европейската отбрана ще бъдат основни теми по време на разговорите във финландската столица.

 

Министрите ще обсъдят влиянието на климатичните промени върху сигурността и отбраната, а по-късно заедно с външните министри от Евросъюза ще дискутират морската безопасност и хибридните заплахи.

 

Срещата ще бъде председателствана от върховния представител за външната политика и сигурността Федерика Могерини.

Автор: БНТ, E79 News
Тагове:

Коментари: