.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
24.08.2019 13:44

Коментари 0 / Видяна 394

Потушен е пожарът в сметището на военния завод "Арсенал"

Още по темата: Три деца загинаха при газова експлозия Пожар в пловдивски клуб, евакуираха посетителите Мъж загина след пожар в пловдивско село тази сутрин Евакуираха 400 човека от горящ хотел в Пампорово Пожар в гараж в Кочериново унищожи инструменти и инвентар Пожар в производствен цех в с. Бараково Пожар горя в търговски център в София 75-годишен по чудо оцеля след пожар, тръгнал от електрическо одеало в Пловдив Разследват пожара, при който загинаха 11 елитни коне край Сираково Пожарът в Драгоманското блато е потушен

 

Потушен е пожарът, който възникна на сметището на военния завод "Арсенал" в Казанлък. Огънят се е запалил сам заради високите температури на производствени отпадъци, напоени с машинно масло. Производственият процес в завода не беше затруднен.

 

Пожарът възникна малко след 21 ч. снощи. Два екипа огнеборци успяха да го овладеят за два часа, а през цялата нощ ведомствената пожарна на "Арсенал" обливаше мястото с вода, за да не се възпламени отново.

 

Сметището се намира далеч от производствените цехове и не е създадена опасност за взрив или за работниците. Не са горели опасни материали, запалили са се битови отпадъци и стари парцали, използвани в производството, които се складирали на определеното място.

 

Няма замърсяване на въздуха, а ситуацията в оръжейницата е спокойна. Производствения процес не е прекъсван и фабриката работи в пълния си капацитет.

 

Автор: БНТ, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: