20 Септмври 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7673 BGN 1 GBP = 2.2041 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
23.08.2019 10:39

Коментари 0 / Видяна 123

„Българи от старо време“ открива новия творчески сезон в Сандански

Още по темата: 24-то издание на БАЛКАНСКИ МЛАДЕЖКИ ФЕСТИВАЛ “МЛАДОСТТА НА БАЛКАНИТЕ” Честване на златни и сребърни сватби през 2019 г. в Сандански Кметът Котев инспектира съвместно с представители на БФС и фирмата-изпълнител работата по ремонта на тренировъчното игрище към Стадион „Спартак“ Дни до началото на Балкански младежки фестивал 2019 Община Сандански ще отбележи Деня на независимостта на България – 22 септември Община Сандански ще монтира нови подземни контейнери за смет Община Сандански и Центъра за обществена подкрепа организира програма за родители „Догодина по същото време“ на сцена в Сандански В Сандански ще се проведе III Баскетболен турнир за младежи и ветерани за купата на общината Предстоящи събития в община Сандански

 

Оперета от Асен Карастоянов по едноименната повест на Любен Каравелов ще открие сезона в летния театър в Сандански

 

Играна, желана и приемана с възторг във всяко време „Българи от старо време” остава знак за идентичност и е романтична алтернатива на днешното ни агресивно и объркано време, която дава на зрителите от всички поколения уникален шанс за преживяване. „Младите се разиграват, а старите се подмладяват” с вечната сила на смеха, самоиронията и любовта.

 

Една вълнуваща история за любовта, изпълнена с познати български образи и лица, която разказва за “препятствията” между двама влюбени, устремили се към венчилото. Комичните ситуации, великолепните музикални моменти и фолклорните танци по неповторим начин допълват забавния  сюжет, който в нашето забързано ежедневие ни карат да се посмеем на родните ни нрави.

 

Проблематиката, която третира е вечно актуална. Разкриването на уникалната българска народопсихология, както и изградения паралел с нашето съвремие, карат зрителя да се забавлява, усмихвайки се дори и на собствените си виждания и идеи за света.

 

Красотата и любовта, гордостта на българина, смеха и обичта, нека останат дълго в сърцата ни с българите от „старо” време!”

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN