20 Септмври 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7673 BGN 1 GBP = 2.2041 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.08.2019 13:17

Коментари 0 / Видяна 130

20 студенти от Египет се обучаваха в техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение България

Още по темата: България е спестила ток в размер на 6 167,1 гигаватчаса ЧЕЗ подкрепи инициативата „Кмет на годината“ ЧЕЗ пожела успешна нова учебна година ЧЕЗ Разпределение провери всички съоръжения в близост до училища и детски градини ЧЕЗ Разпределение инвестира 800 000 лв. в модернизация на подстанция „Младост“ 1000 клиенти на ЧЕЗ Разпределение в „Орландовци“ и центъра на София останаха без ток заради несъобразени изкопни дейности 1700 клиенти на ЧЕЗ Разпределение в столичния кв. „Лозенец“ останаха без ток заради изкопни дейности Строителна фирма остави без ток 5800 клиенти на ЧЕЗ Разпределение в Сапарева баня, Паничище и околните села Строителни фирми оставиха над 60 000 клиенти на ЧЕЗ Разпределение без електрозахранване през летните месеци ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград

 

20 студенти от Египет преминаха обучение в Техническия учебен център на ЧЕЗ Разпределение България. Студентите са от 2 до 5 курс от електротехнически и химико-технологични специалности. Обученията се състояха в рамките на 4 дни.

 

„Целта на изготвената специално за студентите програма е те да бъдат запознати с възможностите за бъдеща професионална реализация, да намерят връзката между изучаваните дисциплини и реалната работна среда, да се срещнат с опитни специалисти, които чрез знанията си да ги мотивират за направения избор на специалност и бъдещо кариерно развитие“, обясни Меглена Велинова, ръководител на Техническия учебен център.

 

Програмата на обучението беше съобразена с учебния план на Каирския университет и включи теми като безопасни условия на работа, елементи на електроразпределителната мрежа, дистанционно отчитане, разкриване на нерегламентирани въздействия в електроразпределителната мрежа, съвременни методи на работа – лабораторна кола и термовизионна камера, екологични теми. Проведени бяха и практически обучения на учебния полигон на центъра. Студентите посетиха една от обновените подстанции на ЧЕЗ Разпределение в град София и диспечерския център на компанията. С обученията на студентите се ангажираха специалисти от дружеството.

 

Техническият учебен център на ЧЕЗ Разпределение дава възможности за повишаване на квалификацията в областта на електроенергетиката и осигуряване на качествени специалисти в сферата. Центърът предлага сътрудничество с образователните институции, като на разположение на обучаващите са учебен полигон и напълно оборудвани технически зали.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN