.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.08.2019 10:17

Коментари 0 / Видяна 266

Президентът Радев ще подкрепи доброволческата инициатива за оборудване на новия заслон до „Кончето“ в Пирин

Още по темата: Радев: Интеграция на Западните Балкани е от значение не само за региона, но и за цяла Европа Радев ще посети Израел по повод отбелязването на 75 г. от Холокоста Радев: Oткриването на Висшето военновъздушно училище е морален акт Румен Радев свиква заседание на КСНС заради ситуацията в Близкия изток Осветиха бойните знамена на Българската армия Радев връчи пагоните на български офицери с висше военно звание Президентът ще удостои български военнослужещи с висши военни звания Над 1 910 000 лева събра „Българската Коледа" Президентът пожела здраве и радост във всяко българско семейство Започват консултациите на президента за промени в Конституцията

 

Президентът Румен Радев ще изпълни поетия ангажимент към Асоциацията на планинските водачи в България за оборудване на новоизградения заслон до седловината „Кончето“ в Пирин планина. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава. Заедно с планински водачи, спасители и доброволци, президентът ще участва в поход, с който ще бъдат доставени материали за заслона. Походът ще завърши пред хижа „Вихрен“ след 17.00 часа.

 

Асоциацията на планинските водачи в България беше отличена от националния конкурс „Доброволческа инициатива“ за 2018 година под патронажа на президента за проекта „Обновяване на заслон „Кончето“ в Пирин планина. Новоизграденият заслон „Кончето“ ще повиши сигурността на хилядите туристи, катерачи, планински водачи и природолюбители във високите части на Пирин планина.

E79 News
Тагове:

Коментари: