.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.08.2019 17:53

Коментари 0 / Видяна 281

Община Благоевград поставя дарителски кутии в помощ на 11-годишния Деян

Още по темата: Предрешени ли са конкурсите в община Благоевград? Лина Ангелова вече кадрува в Камерна опера – Благоевград Ще бъдат ремонтирани част от клетките в благоевградския зоопарк Кметът Томов откри обновената сграда на Пето СУ „Георги Измирлиев“ – Благоевград Закриват дирекции и отдели в община Благоевград Няма да има увеличаване на местните данъци и такси в община Благоевград за 2020г. Новите социалните жилища в Благоевград остават празни… засега Сезират прокуратурата за харчовете по„Франкофоли“ в Благоевград По-ниска такса за детски градини и помощ за трето дете в Благоевград Днес обсъждат проектобюджета на Община Благоевград за 2020-та

Община Благоевград стартира благотворителна кампания в помощ на 11-годишният Деян Ивайло Апостолов.

 

За целта са поставени дарителски кутии  в кино „CINEMAX“ – Благоевград, в магазин „Sky optic” на главната търговска улица „Тодор Александров“, в информационния център на Община Благоевград на пл. „Г Измирлиев“, както и във фоайето  в сградата на Общината, до гише „Информация“. От утре, 15 август, кутии ще бъдат поставени в магазини „CITY ONE" с адреси: ул. „Владо Черноземски“ 3Б, ул. „Владо Черноземски“ 12, ул. „Крали Марко“ 4, пл. „Гоце Делчев“ 2, ул. „Даме Груев“ 1, бул. „Св.св. Кирил и Методий“ 24, а на по-късен етап на новоизграждащи се обекти на бул. „Васил Левски“ 53 и ул. „Александър Стамболийски“ 77. Подвижни дарителски кутии ще има на всички културни мероприятия, организирани от Община Благоевград.

 

 Деян страда от рядка форма на вродена мозъчна аномалия, детска церебрална парализа и симптоматична епилепсия.

 

Деян се нуждае от адекватно лечение и рехабилитация в Турция, но семейството му няма необходимите финансови средства за това.

 

В края на месец юни, по предложение на кмета д-р Атанас Камбитов, Общински съвет гласува отпускане на еднократна финансова помощ на Деян.

 

Всеки, който желае да помогне, може да се  включи в благотворителната кампания, като остави определената от него сума в дарителските кутии или преведе пари по сметката на Деян.

 

UniCredit Bulbank BIC: UNCRBGSF

IBAN:  BG82UNCR70001523647240

Деян Ивало Апостолов

E79 News
Тагове:

Коментари: