.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.08.2019 17:06

Коментари 0 / Видяна 302

Директорът на Областно пътно управление – Кюстендил инж. Юлияна Божилова съобщи кога ще пуснат движението по АМ “Струма”

Още по темата: Глобиха само 5000 лева фирмата, чието депо за отпадъци се запали под „Струма“ при Дупница Ново незаконно сметище под АМ “Струма” край Дупница – този път за животински отпадъци Георги Терзийски, АПИ: Не се отказваме нито от проекта, нито от европейското финансиране на АМ „Струма” Временно спират строежа на АМ "Струма" Завърши ремонтът на моста при Дупница на АМ „Струма“ Протестиращите в Перник ще блокират магистрала Определен е изпълнителят на 13,2 км от АМ "Струма" през Кресненското дефиле Пускат движението по АМ "Струма" от Долна Диканя до Дяково Откраднаха 400 литра гориво от товарен автомобил на АМ "Струма" Три са отворените ценови оферти за изграждането на участък от АМ „Струма“ през Кресненското дефиле

 

На брифинг преди минути директорът на Областно пътно управление – Кюстендил инж. Юлияна Божилова заяви, че движението по АМ “Струма” ще бъде пуснато най-рано в средата на другата седмица.

 

На въпрос “Можехте ли да реагирате по-бързо за овладяването на пожара” инж. Юлияна Божилова отговори пред медиите, че са могли, но са закъснели.

 

На брифинга стана ясно също, че имота под магистралата е държавна собственост.

E79 News
Тагове:

Коментари: