.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.08.2019 09:32

Коментари 0 / Видяна 186

Сигурност по време на Християнския празник Свето Успение Богородично в Рилския манастир

Още по темата: Красиви имена празнуват днес Днес да почерпят хората, чието име значи "благодушен" Ето кой почитаме днес Атанасовден е, зимата си съблича кожуха Антоновден е! Интересно име празнува днес Красиво име празнува днес Красиви имена празнуват днес Имен ден празнуват днес Таня, Татяна, Татияна и Траяна Почитаме Св. Йоан Кръстител

Утре е големият християнски празник Свето Успение Богородично и се очаква да бъде засилен трафикът към  Рилския манастир.

 

За да бъде гарантирана сигурността на миряните и гостите в района на манастира , ще има засилено полицейско присъствие, в охранителната операция ще бъдат включени и служители на дирекция „Жандармерия“.

 

Призоваваме гражданите да спазват правилата за движение,  да не спират в активната пътна лента и да спазват указанията на полицаите.

 

Призоваваме гражданите да не палят огньове, за да не се причиняват пожари.

 

Да не оставят в паркираните си автомобили документи и ценности, да бъдат с повишено внимание, за да не станат жертва на джебчии.

 

При възникване на проблем гражданите да се обаждат на тел. 112 или да се обръщат към полицаите в района на Рилския манастир

 

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: