.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
14.08.2019 09:18

Коментари 0 / Видяна 613

АМ “Струма” остава затворена, три от колоните за ремонт

Още по темата: Денонощна полицейска акция от утре Подмяна на мантинели променя движението по АМ “Тракия“ Поправки заради тротинетките: Пускат ги само по велоалеите и вдясно на платното Има ли нови глоби на КАТ и как ни санкционират на пътя? Отново може да купим е-винетка 30 дни преди датата на активирането ѝ Движението при 49-ти км на „Струма“ към „Кулата“ ще бъде в една лента Възможни са проблеми при продажбата на електронни винетки Движението на магистрала „Струма“ в едната лента днес Нови цени на глобите за шофьорите от утре АПИ: Пътната обстановка в Благоевградско

След големия пожар на АМ „Струма” има съмнения за състоянието на три от колоните на магистралата.

 

Това е и причината движението и в двете посоки да бъде спряно.

 

Ограничено е движението в пътния участък на магистралата. Забраната е в двете платна за движение в участъка между пътен възел Дупница и пътен възел Бобошево.

 

Движението се осъществява по път I-1/E79 и се регулира от Пътна полиция.

 

Днес предстои експерти на АПИ да установят има ли конструктивните пораженията в участъка, и ако да – какви са те. Има сериозни съмнения за състоянието на три от колоните на моста.

 

Огънят тръгнал от леснозапалими материали в склад на предприятие.

 

Оказа се, че собственикът на цеха за отпадъци няма никакво разрешение да складира каквото и да е под магистрала „Струма” и на своя глава решил да използва пространството, за да подреди там балираните отпадъци, които изгоряха.

 

От АПИ обясниха, че почистването на терена е задължение на Община Дупница.

 

От общината пък смятат, че АПИ е трябвало да вземат мерки и да почистат сервитута на магистралата.

E79 News; Снимки: nova.bg
Тагове:

Коментари: