.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.08.2019 12:22

Коментари 0 / Видяна 233

В Община Благоевград започва третиране на тревните площи срещу влечуги

Още по темата: Предрешени ли са конкурсите в община Благоевград? Лина Ангелова вече кадрува в Камерна опера – Благоевград Ще бъдат ремонтирани част от клетките в благоевградския зоопарк Кметът Томов откри обновената сграда на Пето СУ „Георги Измирлиев“ – Благоевград Закриват дирекции и отдели в община Благоевград Няма да има увеличаване на местните данъци и такси в община Благоевград за 2020г. Новите социалните жилища в Благоевград остават празни… засега Сезират прокуратурата за харчовете по„Франкофоли“ в Благоевград По-ниска такса за детски градини и помощ за трето дете в Благоевград Днес обсъждат проектобюджета на Община Благоевград за 2020-та

 Община Благоевград започва третиране на зелените площи срещу влечуги, както в централна градска част, така и по кварталите в града.

 

Обезпаразитяването се извършва ежегодно по предварително изготвен график. Третирането ще се прави в социални домове, детски заведения и най-посещаваните тревни площи в града.

 

Пръскането срещу влечуги ще се извършва от 13 до 15 август, по график. 

 

Третирането ще се извършва след 23:00 часа с репеленти, отблъскващи влечугите и са безопасни за хората и обхваща над 400 декара тревни площи.

 

Сред обектите, които ще бъдат обработени през периода 13-15 август са: парк „Бачиново”, детските площадки, алеите към парковете, „Ловен дом”, Централна градска градина, тревните площи в кварталите, в района на площад „Георги Измирлиев”, кв. „Вароша”, Общински младежки дом, детски и социални заведения.

 

 

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: