.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
13.08.2019 10:57

Коментари 2 / Видяна 2254

На вниманието на институциите- какво се случва в центъра на Благоевград (Снимки)

Още по темата: Коледно-новогодишната ваканция по - скъпа от миналата година Благоевград отново ще засияе за Коледно – новогодишните празници Силно завишено ниво на фини прахови частици тази сутрин в Благоевград Празничен концерт по повод Деня на християнското семейство в Благоевград Празнични служби за Въведение Богородично в Благоевград Детският спектакъл „Летящата принцеса” стартира НОЩ НА ТЕАТРИТЕ 2019 в Благоевград НОЩ НА ТЕАТРИТЕ превзема Благоевград Стартира кампания за събиране на храни в полза на семейства в нужда Кметът Румен Томов с първо интервю за Е 79 Областна администрация Благоевград посрещна своите „Мениджъри за един ден“

  

На редакционната поща на e-79.com получихме сигнал и  снимки от граждани, възмутени от случващото се в самия център на града ни. Снимките са правени вчера, 12.08.2019 г.

 

Както се вижда от снимковия материал, група роми са се разположили в градинката на брега на реката срещу стоматологията.  Въпреки че там не е пикник зона, присъствието им, само по себе си, не би било толкова притеснително, ако не беше наличието и на два коня, свалени да пасат в същата градинка.

 

А какво да кажем за над двайсетте малолетни от същия етнос, които се събират почти ежедневно да плажуват в реката срещу Младежки дом? В самия център на Благоевград! Има ли  нужда да припомняме, че подобни неща се случваха доскоро във фонтаните на пл. Георги Измирлиев.

 

Може  да оставим настрана чисто естетическата страна на въпроса. Но не можем да пренебрегнем две неща- неуважение и унищожаване на създаденото с парите на данъкоплатците. И най-важното- вечното чувство за безнаказаност и неносене на никаква отговорност,  с което е свикнала определена етническа група в обществото ни.

 

Молим да бъдат взети необходимите мерки от институциите, за прекратяване на подобни действия, преди да са се превърнали в практика.

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News
Тагове:

Коментари:

Рамщайн, 13.08.2019 20:15

А докато чакаме да се вземат тези мерки, да се помъчим да направим нещо и ние. И като видим следващия път някой да прави забележка на циганин, да застанем до него, а не от страни да гледаме сеир, щото нали, не е наша работа и щото нали си има институции, които да обвиняваме, когато стане наш проблема!

Масленка, 13.08.2019 17:13

Гадните мангали в този град започнаха да си правят всякакви своеволия.Те са изключително нагли и гнусни и мисля,че е крайно време институциите да вземат необходимите мерки срещу тяхната свободия.

1
 

Валутни курсове на БНБ за 21.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.63 BGN