.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2019 16:10

Коментари 0 / Видяна 237

Националният отбор на България по Tаекуон-До ITF е посланик на националната кампания „Заедно срещу трафика на хора“

Още по темата: Децата на Благоевград с най- оригинални писма до Дядо Коледа получиха подаръците си Благоевград първенец по мръсен въздух в страната Ще има нови музикални фестивали в Благоевград Финансови санкции от близо 5,5 млн. лева са наложени на Община Благоевград Ат.Камбитов: Благоевград, стягайте се за избори! Фестивалът „Франкофоли“ отива на прокурор Предрешени ли са конкурсите в община Благоевград? Лина Ангелова вече кадрува в Камерна опера – Благоевград Ще бъдат ремонтирани част от клетките в благоевградския зоопарк Кметът Томов откри обновената сграда на Пето СУ „Георги Измирлиев“ – Благоевград

По инициатива на Местната комисия за борба с трафика на хора – гр. Благоевград, националният отбор на България по Tаекуон-До ITF е посланик на кампанията „Заедно срещу трафика на хора/ WE SAY NO TO HUMAN TRAFFICKING“.

 

Ежегодната национална кампания за превенция на трафик на хора с цел сексуална експлоатация се организира от Националната комисия за борба с трафика на хора към Министерски съвет (НКБТХ), съвместно с десетте местни комисии за борба с трафика на хора в страната.

 

В Благоевград бяха проведени редица работни срещи с д-р Марио Богданов, Вицепрезидент на Световната и Европейската Федерации по Таекуон-До и Президент на Българска Федерация по Таекуон-До, в резултат на които е постигната договореност за партньорство между НКБТХ и Българската Федерация по Таекуон-До ITF.

 

Предстои в периода 24-30 август 2019 г. да се проведе Световното първенство по Таекуон-До ITF в зала „Колодрума“, гр. Пловдив. Състезателите от българският национален отбор ще носят тениски с мотото на кампанията „We say NO to human trafficking”.

 

Междувременно в рекламния видеоклип за домакинството на България също е включено посланието. По време на първенството ще бъдат разпространени и информационни материали на български и английски език, разработени специално за събитието от МКБТХ – гр. Благоевград и Националната комисия.

 

В Световното ще участват представители на над 80 държави, сред които Австралия, САЩ, Канада, Аржентина, Бразилия, Панама, Венецуела, Пуерто Рико, Англия, Уелс, Шотландия, Ирландия, Испания, Франция и други, като се очаква състезателите да бъдат над 1 500.  

E79 News
Тагове:

Коментари: