.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2019 10:02

Коментари 0 / Видяна 186

Eкстремален индекс за пожароопасност в Благоевградско заради очакваните високи температури

Още по темата: 11 души загинаха при пожар в Сибир Кюмбе изпепели къща в Кюстендил Движението през Кресна е възстановено Спасиха сърничка, паднала в благоевградската река Бистрица Движението на Е-79 спряно заради пожар в Кресна Осем души станаха жертва на пожар в дом за възрастни в Чехия Идентифицираха телата след взрива във Варна, издирваният Димитров е загинал Нова версия: Блокът във Варна взривен от газ, а не от боеприпаси Остава неясна самоличността на жертвите след взрива във Варна Взрив в къща във Ветово, евакуираха детска градина

Екстремален индекс за пожароопасност е в сила за 14 области на страната за 12 август. Това сочи справка на сайта на Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ).

 

Екстремалният индекс важи за областите: Благоевград, Бургас, Велико Търново, Враца, Кюстендил, Ловеч, Перник, Плевен, Русе, Сливен, София град, София област, Хасково и Ямбол.

 

Екстремалният индекс означава, че са възможни бързо разпространяващи се много силни пожари с въвличане на дървесните корони.

E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари: