.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.08.2019 09:53

Коментари 0 / Видяна 266

Продължава възстановяване на улици и тротоари, нарушени след ремонти на ВиК мрежата в Благоевград

Още по темата: Пожар горя в къща в Благоевград 8 800 лв. наем за кафето на операта. Търгът влиза в съда Комедията ТАРТЮФ ще бъде първата премиера за 2020 в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград Л. Причкапов пророкува: Благоевград много скоро може да повтори водната криза в Перник и дори ще е по-страшно Незаконна сеч в горски терени край Благоевград В какъв ред ще преминат кукерските групи на XII Фестивал на сурвакарските групи в Благоевград Момченце е първото бебе за 2020г. в Благоевград Екипи на полицията ще бъдат разположени на места, където ще има празнични събития за Нова година в област Благоевград Важен ден в политическия живот на Благоевград- гледайте на живо в Е 79 нюз

Продължават възстановителните дейности по уличната мрежа в Благоевград.

 

И днес, екипи подготвят за работа и асфалтират участъци на различни места в града.

 

Сред улиците, по които се извършват ремонтни дейности са:  „Иван Михайлов“, „Полковник Кирил Чамишки“ „Славянска“, „Марица“, „Майор Стефан Иванов“, като част от тях вече са завършени.

 

Напарена е подготовка за асфалт на бул. „Св. св. Кирил и Методий“, ул. „Драма“ и др.

 

През вчерашния ден започна и полагането на трошен камък по ул. „Родина“

 

Отделно от това започва и цялостно преасфалтиране на три ключови улици в Благоевград  -  „Шар планина“, „Вардар“ и „Дойран“.

E79 News
Тагове:

Коментари: