.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.08.2019 11:05

Коментари 0 / Видяна 711

16 свободни работни места за специалисти с висше образование са обявени в Бюро по труда – Разлог

Още по темата: С доказана отлична управленска експертиза кметът на Белица изнесе лекция по темата финансиране на общини Дълго бабино хоро извиха в разложкото село Баня Отбелязаха празника Бабинден с бабино хоро в разложкото село Баня Кметът на Добринище с подарък за най – малките жители Звездите на Народния театър гостуват в Разлог Десетокласничка събра в книга старинни диалектни думи и истории на възрастни хора от Разлог Ръст на туристите в Разлог отчете кметът Красимир Герчев на среща с Ангелкова Кукерска група с. Бачево с масово участие на фестивала "Симитлия- древната земя на кукерите" 2020г. 3 млн.лв. ще струва на община Разлог новата писта и лифт на Кулиното Заповед на кмета Герчев слага край на извозване на минерална вода от с. Баня

 16 свободни работни места за специалисти с висше образование са обявени в Бюро по труда-Разлог.

 

Това съобщиха  „Агенция по заетостта“-Благоевград.

 

Обявени са 2 места за анестезиолози, 2 места за хирурзи, 2 места за лекари в спешен център, 2 места за учители теоретично обучение на ДВГ, 1 място за лекар инфекциозни болести, учител по български език и литература, учител по математика и IT, учител по изобразително изкуство, учител практическо обучение по икономически дисциплини, учител по физика и IT, учител по музика и учител практическо обучение ДВГ.

 

96 свободни позиции са обявени за специалисти със средно или по-ниско образование. Най-голямо е търсенето в шивашката промишленост – има 31 места за шивачи, 12 места за работници за спомагателни шивашки дейности и 5 места за пълначи.

 

Обявени са също и 5 места за кофражисти, 5 места за арматуристи, 5 места за работници в строителството, 3 места за общи работници, 5 места за шлайфисти на изделия от дърво, 2 места за машинни оператори за производство на пелети, 3 места за касиери на бензиностанция, една позиция за международен шофьор на товарен автомобил, 1 място за работник животновъд, място за пресьор, позиция за мияч на превозни средства, две места за бармани, 6 места за готвачи, едно място за масажист, 2 места за помощник готвачи, 2 места за миячи на съдове и 3 места за хигиенисти.

Автор: Агенция Фокус, E79 News; Снимки: Архив
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN