.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.08.2019 16:19

Коментари 0 / Видяна 1025

Шефът на КАТ - Благоевград Димитър Николов напуска поста си

Още по темата: Пожар горя в къща в Благоевград 8 800 лв. наем за кафето на операта. Търгът влиза в съда Комедията ТАРТЮФ ще бъде първата премиера за 2020 в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград Л. Причкапов пророкува: Благоевград много скоро може да повтори водната криза в Перник и дори ще е по-страшно Незаконна сеч в горски терени край Благоевград В какъв ред ще преминат кукерските групи на XII Фестивал на сурвакарските групи в Благоевград Момченце е първото бебе за 2020г. в Благоевград Екипи на полицията ще бъдат разположени на места, където ще има празнични събития за Нова година в област Благоевград Важен ден в политическия живот на Благоевград- гледайте на живо в Е 79 нюз

Шефът на КАТ Димитър Николов напуска поста си.

 

В края на работния ден вчера Николов е подал заявление за напускане и излиза извън системата на МВР.

 

Той бе назначен на поста на мятото на Петър Овнарски, който пък ръководи КАТ временно след ареста на предишния началник Данаил Стоицов.

 

Според запознати новият директор Д. Дойчинов е приел рапорта му за напускане.

 

Засега не е ясно кой ще оглави трудната структура на МВР, която за Благоевград се оказа изключително неуправлявема, особено след ареста на началника Стоицов.

 

Припомняме, че Данаил Стоицов бе арестуван зрелищно и обвинен, че е вземал пари по схемата "Бързи регистрации".

 

При ареста му в касата му бяха намерени 5000 лева и оръжение. Има дело срещу Стоицов. След него обаче на КАТ не им върви на началници ,всички работят за кратко и после се отказват.

 

Димитър Николов бе начело около година. \Struma.com\

 

E79 News
Тагове:

Коментари: