.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.08.2019 12:08

Коментари 0 / Видяна 333

Отец Шавулев: Новият боксов ринг в Благоевград съществува благодарение на кмета Атанас Камбитов

Още по темата: Пожар горя в къща в Благоевград 8 800 лв. наем за кафето на операта. Търгът влиза в съда Комедията ТАРТЮФ ще бъде първата премиера за 2020 в Драматичен театър „Никола Вапцаров” – Благоевград НАП запечатва СПА Хотел „Монте Кристо“ – Благоевград Л. Причкапов пророкува: Благоевград много скоро може да повтори водната криза в Перник и дори ще е по-страшно Незаконна сеч в горски терени край Благоевград В какъв ред ще преминат кукерските групи на XII Фестивал на сурвакарските групи в Благоевград Момченце е първото бебе за 2020г. в Благоевград Екипи на полицията ще бъдат разположени на места, където ще има празнични събития за Нова година в област Благоевград Важен ден в политическия живот на Благоевград- гледайте на живо в Е 79 нюз

Новият боксов ринг в Благоевград нямаше да съществува без подкрепата на кмета д-р Атанас Камбитов.

 

Това каза отец Андон Шавулев, свещенослужител, президент и треньор на Боксов клуб „Пирин“. Той допълни, че именно кметът е и основната причина за съществуването на новата боксова зала в парк „Македония“.

 

„Това е тренировъчен ринг, който е копие на тренировъчния ринг в залата на Кубрат Пулев. Единствено не знам каква е настилката там, но нашата настилка е много качествена и е с дебелина 4 см.

 

Новата зала е за всички боксови клубове, само трябва да се разберат всички, които ще ползват залата за нейното почасово ползване.

 

Нека да благодарим на кмета за това, а също така не бива да забравяме и че общинският боксов ринг, който е с олимпийски размери и на който се провеждат само официални състезания, също е придобит благодарение на кмета Камбитов“, коментира отец Шавулев.

 

Той заяви, че много отдавна е имало нужда от една такава боксова зала и ръководството на Община Благоевград, в лицето на кмета, е откликнало и е бил поръчан ринга.

 

По думите му още по време на предишния си мандат кметът д-р Атанас Камбитов е бил решил да се направи една такава обща зала за ползване от всички клубове.

 

Автор: Агенция Фокус, E79 News
Тагове:

Коментари: