25 Август 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7647 BGN 1 GBP = 2.1457 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.08.2019 12:08

Коментари 0 / Видяна 225

Отец Шавулев: Новият боксов ринг в Благоевград съществува благодарение на кмета Атанас Камбитов

Още по темата: АУБ започва новата академична година В Благоевградско са продадени два пъти повече дърва за огрев Езиковата гимназия в Благоевград в топ 25 на най-добрите училища в страната Блъснаха мъж на пешеходна пътека в Благоевград Наводнени етажи в Благоевград от снощния дъжд Радослав Тасков – Председател на Общински Съвет – Благоевград с поздравителен адрес по повод "Успение Богородично" Поздравителен адрес от Евродепутатът Андрей Новаков по повод днешния празник „Успение Богородично“ Управителят на ВиК Благоевград инж.Росица Димитрова с поздравителен адрес по повод Голяма Богородица Поздрав от шефа на земеделието и горите в Благоевград Кирил Укев по повод "Успение Богородично" Управителят на „Биострой“ Васил Бачев с поздравителен адрес по повод Голяма Богородица

Новият боксов ринг в Благоевград нямаше да съществува без подкрепата на кмета д-р Атанас Камбитов.

 

Това каза отец Андон Шавулев, свещенослужител, президент и треньор на Боксов клуб „Пирин“. Той допълни, че именно кметът е и основната причина за съществуването на новата боксова зала в парк „Македония“.

 

„Това е тренировъчен ринг, който е копие на тренировъчния ринг в залата на Кубрат Пулев. Единствено не знам каква е настилката там, но нашата настилка е много качествена и е с дебелина 4 см.

 

Новата зала е за всички боксови клубове, само трябва да се разберат всички, които ще ползват залата за нейното почасово ползване.

 

Нека да благодарим на кмета за това, а също така не бива да забравяме и че общинският боксов ринг, който е с олимпийски размери и на който се провеждат само официални състезания, също е придобит благодарение на кмета Камбитов“, коментира отец Шавулев.

 

Той заяви, че много отдавна е имало нужда от една такава боксова зала и ръководството на Община Благоевград, в лицето на кмета, е откликнало и е бил поръчан ринга.

 

По думите му още по време на предишния си мандат кметът д-р Атанас Камбитов е бил решил да се направи една такава обща зала за ползване от всички клубове.

 

Автор: Агенция Фокус, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 23.08.2019

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.15 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.66 BGN