.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
05.08.2019 10:19

Коментари 0 / Видяна 253

Лятна академия на изкуствата в Разлог

Още по темата: С доказана отлична управленска експертиза кметът на Белица изнесе лекция по темата финансиране на общини Дълго бабино хоро извиха в разложкото село Баня Отбелязаха празника Бабинден с бабино хоро в разложкото село Баня Кметът на Добринище с подарък за най – малките жители Звездите на Народния театър гостуват в Разлог Десетокласничка събра в книга старинни диалектни думи и истории на възрастни хора от Разлог Ръст на туристите в Разлог отчете кметът Красимир Герчев на среща с Ангелкова Кукерска група с. Бачево с масово участие на фестивала "Симитлия- древната земя на кукерите" 2020г. 3 млн.лв. ще струва на община Разлог новата писта и лифт на Кулиното Заповед на кмета Герчев слага край на извозване на минерална вода от с. Баня
Лятна академия за изкуство е ежегодно културно събитие, което се провежда през месец август.
 
Организатори на мероприятието са Община Разлог, Фондация „Огънят на Орфей“ и Читалище „15 септемри 1903“-Разлог,с подкрепата на Министерството на културата на Република България.
 
„Огънят на Орфей" започва на 6-ти август и ще продължи до 20-ти август.Входът е свободен за всички желаещи.
 
В продължение на петнадесет дни млади таланти ще имат възможност да развият и усъвършенстват природните си дарби под вещото ръководство на преподаватели от световна величина.
 
В рамките на инициативата се организират майсторски класове по оперно и народно пеене, изобразително изкуство, пиано, класическа китара, литературно творчество, театрално изкуство, пантомима и други.
 
Целта на Академията е да подкрепя младите хора в техния творчески растеж. Програмата на фестивала на Академията представя постиженията на участниците и техните преподаватели в областта на различните изкуства.
 
Музикалните майсторски класове по традиция завършват с публични изяви, под формата на концерти, литературни четения, изложби и театрални постановки, които винаги събират голяма публика от любители на всички изкуства. На тях младите таланти демонстрират наученото в своите майсторски класове.
 
С положеното старание се създават истински спектакли, които разсмиват, разплакват и допринасят за прекрасния дух и настроение на участниците и гостите. 
E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN