.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2019 13:09

Коментари 0 / Видяна 233

Ремонтират улица „Христо Ботев“ в Разлог

Още по темата: С доказана отлична управленска експертиза кметът на Белица изнесе лекция по темата финансиране на общини Дълго бабино хоро извиха в разложкото село Баня Отбелязаха празника Бабинден с бабино хоро в разложкото село Баня Кметът на Добринище с подарък за най – малките жители Звездите на Народния театър гостуват в Разлог Десетокласничка събра в книга старинни диалектни думи и истории на възрастни хора от Разлог Ръст на туристите в Разлог отчете кметът Красимир Герчев на среща с Ангелкова Кукерска група с. Бачево с масово участие на фестивала "Симитлия- древната земя на кукерите" 2020г. 3 млн.лв. ще струва на община Разлог новата писта и лифт на Кулиното Заповед на кмета Герчев слага край на извозване на минерална вода от с. Баня

Ремонтират улица „Христо Ботев“ в Разлог.

 

Извършва се цялостно асфалтиране на участъка между улица „Опълченска“ и улица „Александър Стамболийски “.

 

Дейностите се изпълняват във връзка с проект „Рехабилитация на съществуващи улици, тротоарни настилки и съоръженията към тях в град Разлог“.

 

Поради ремонта, днес до 17:00 часа ще е спряно движението на пътни превозни средства по улицата в града. Проектът обхваща още и улиците „Опълченска”, „Черна Река“, „Стара планина”, "Кръгово кръстовище в участъка между ул. "Черна река", "Св. Св. Кирил и Методий" и ул. "Опълченска", "Кръгово кръстовище в участъка между ул. "Христо Ботев" и "Александър Стамболийски“.

 

Чрез реконструкциите ще се подобри значително организацията на движението и ще се гарантира в по-голяма степен сигурността на преминаващите транспортни средства и пешеходци.

 

Значително ще се подобрят условията за живот и придвижване на местното население.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN