25 Август 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7647 BGN 1 GBP = 2.1457 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
01.08.2019 13:09

Коментари 0 / Видяна 93

Ремонтират улица „Христо Ботев“ в Разлог

Още по темата: Младежи от Разлог и Банско учат предприемачество и английски в Полша Кметът на Разлог Красимир Герчев с поздравителен адрес по повод днешния празник „Успение Богородично“ Приключи ремонтът и модернизацията на сградата на Основно училище „Свети Паисий Хилендарски“ в село Баня Започват концертните изяви на "Огънят на Орфей" в Разлог 16 свободни работни места за специалисти с висше образование са обявени в Бюро по труда – Разлог Теснолинейката Септември-Добринище е един от приоритетите на БДЖ Община Разлог завърши цялостният ремонт на ул. „Изворите”, ул.,,Тодор Александров” и ул. „Рила” Лятна академия на изкуствата в Разлог И Разлог сведе глава пред героите на Илинден На 3 август хижа „Яворов“ отбелязва своя празник

Ремонтират улица „Христо Ботев“ в Разлог.

 

Извършва се цялостно асфалтиране на участъка между улица „Опълченска“ и улица „Александър Стамболийски “.

 

Дейностите се изпълняват във връзка с проект „Рехабилитация на съществуващи улици, тротоарни настилки и съоръженията към тях в град Разлог“.

 

Поради ремонта, днес до 17:00 часа ще е спряно движението на пътни превозни средства по улицата в града. Проектът обхваща още и улиците „Опълченска”, „Черна Река“, „Стара планина”, "Кръгово кръстовище в участъка между ул. "Черна река", "Св. Св. Кирил и Методий" и ул. "Опълченска", "Кръгово кръстовище в участъка между ул. "Христо Ботев" и "Александър Стамболийски“.

 

Чрез реконструкциите ще се подобри значително организацията на движението и ще се гарантира в по-голяма степен сигурността на преминаващите транспортни средства и пешеходци.

 

Значително ще се подобрят условията за живот и придвижване на местното население.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 23.08.2019

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.15 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.66 BGN