16 Септмври 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7775 BGN 1 GBP = 2.1943 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2019 14:49

Коментари 0 / Видяна 151

Пламен Георгиев: Това бе целенасочена атака срещу мен

Още по темата: Петима министри на парламентарен контрол Явор Нотев е освободен като заместник-председател на парламента „Атака” напуска парламентарната група на Обединени патриоти Първа сесия на парламента през новия политически сезон Парламентът прие промени в Закона за електронните съобщения, свързани с роуминга в ЕС Внесоха поправки срещу съкратеното производство при тежки престъпления Борисов при инспекцията на „Хемус“: Хем строим, хем разкриваме красотите Пламен Георгиев: Това бе целенасочена атака срещу мен Депутатите излизат в лятна ваканция Шефът на антикорупционната комисия подаде оставкa

Бившият вече председател на КПКОНПИ Пламен Георгиев обясни пред журналисти в парламента защо се оттегля от поста.

 

"За себе си съм убеден, че това беше целенасочена атака, но, освен това имам и семейство и държа на безупречната репутация, не мога да позволя да се хиперболизира едно нищо", подчерта той и поясни, че атаката идва от олигарси, които са били засегнати от неговата професионална дейност.

 

На въпрос дали има доказателства за твърденията си отговори, че има доказателства е естествено да ги предостави. "Но очевидно е, че една новина, която, според мен, не е новина, която не би трябвало да буди такова внимание, беше държана седмици наред и бях атакуван съвсем несправедливо", добави Георгиев.

 

По неговите думи всичко, което е правил е законно. "Не съм купувал евтино - видя се по цените - 1000 евро на квадрат, не съм купувал от свързани лица , а от частно, не съм променял данъчни оценки", уточнява той.

 

Георгиев добави, че решението за оставката му е било обмислено в месеците, през които е вървяла проверката. Той заяви, че никога не е бил проверяван от антикорупционната комисия, която до днес оглавяваше.

 

"В крайна сметка името ми е изчистено", каза той. Освен това уточни, че преди да депозира оставката си, не се е срещал днес с премиера. Той възнамерявал да се върне към работата си като прокурор.

 

Георгиев заяви, че е получил и заплаха за живота си и в момента е с охрана.

Автор: БТА, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 11.09.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.65 BGN