18 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2019 12:52

Коментари 0 / Видяна 214

Депутатите излизат в лятна ваканция

Още по темата: Великобритания засега остава без свой еврокомисар Депутатите приеха на първо четене държавния бюджет Парламентът освободи от длъжност депутата Атанас Стоянов Парламентът прие на първо четене бюджета на НЗОК за 2020 г. Караянчева отново на работа, откри извънредното заседание на парламента Депутатите обсъждат парите за пенсии и здраве Фандъкова и новите общинари полагата клетва ЕП ще изслуша новопредложените еврокомисари на 14 ноември Възрастните хора - ценен актив на пазара на труда Средната пенсия ще достигне 412 лв. за 2020 г

Последни работни минути за депутатите преди лятната ваканция.

 

Тази година тя ще продължи 34 дни, предава Нова телевизия.

 

В края на парламентарния сезон някои депутати вече имат свои внесени и приети законопроекти, които определят като своя гордост. В същото време други пък обявиха, че вече са готови са лятната ваканция.

 

„Изминалият сезон е успешен предвид представянето ни на изборите и предвид парламентарната ни работа. Показахме несъстоятелността на проекта „Обединени патриоти”.

 

Аз почивам всяка година в България, в село Резово със семейството ми”, обясни депутатът от ДПС Йордан Цонев.

 

„Равносметката ми е положителна. Успяхме да прокараме два много важни закона – Законът за устройство на територията, в който регламентирахме новия ред за поставяне на преместваеми обекти.

 

Има оздравяване на коалицията на „Обединени патриоти”, освободени са хората, които непрекъснато пречеха и разрушаваха коалиционното единство от една страна, а от друга страна – не идваха на работа. Българското море е най-хубавото, най-приятното и най-красивото място, където човек може да почива през лятото”, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 

„Все още рекапитулацията за това колко приети законопроекти имаме, изслушвания и какъв  бил обемът на парламентарния контрол не сме правили, защото последният пленарен ден е в ход.

 

Нашите колеги от „Обединени патриоти” са ярки индивидуалности и често техните спорове се пренасят в публичното пространство, но вярвам, че те са отговорни и ще намерят сили да решат проблемите помежду си. Следващите седмици ще работя като общопрактикуващ лекар в Смолян”, каза Даниела Дариткова от ГЕРБ.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 18.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.63 BGN