16 Септмври 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7775 BGN 1 GBP = 2.1943 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2019 12:52

Коментари 0 / Видяна 126

Депутатите излизат в лятна ваканция

Още по темата: Петима министри на парламентарен контрол Явор Нотев е освободен като заместник-председател на парламента „Атака” напуска парламентарната група на Обединени патриоти Първа сесия на парламента през новия политически сезон Парламентът прие промени в Закона за електронните съобщения, свързани с роуминга в ЕС Внесоха поправки срещу съкратеното производство при тежки престъпления Борисов при инспекцията на „Хемус“: Хем строим, хем разкриваме красотите Пламен Георгиев: Това бе целенасочена атака срещу мен Депутатите излизат в лятна ваканция Шефът на антикорупционната комисия подаде оставкa

Последни работни минути за депутатите преди лятната ваканция.

 

Тази година тя ще продължи 34 дни, предава Нова телевизия.

 

В края на парламентарния сезон някои депутати вече имат свои внесени и приети законопроекти, които определят като своя гордост. В същото време други пък обявиха, че вече са готови са лятната ваканция.

 

„Изминалият сезон е успешен предвид представянето ни на изборите и предвид парламентарната ни работа. Показахме несъстоятелността на проекта „Обединени патриоти”.

 

Аз почивам всяка година в България, в село Резово със семейството ми”, обясни депутатът от ДПС Йордан Цонев.

 

„Равносметката ми е положителна. Успяхме да прокараме два много важни закона – Законът за устройство на територията, в който регламентирахме новия ред за поставяне на преместваеми обекти.

 

Има оздравяване на коалицията на „Обединени патриоти”, освободени са хората, които непрекъснато пречеха и разрушаваха коалиционното единство от една страна, а от друга страна – не идваха на работа. Българското море е най-хубавото, най-приятното и най-красивото място, където човек може да почива през лятото”, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 

„Все още рекапитулацията за това колко приети законопроекти имаме, изслушвания и какъв  бил обемът на парламентарния контрол не сме правили, защото последният пленарен ден е в ход.

 

Нашите колеги от „Обединени патриоти” са ярки индивидуалности и често техните спорове се пренасят в публичното пространство, но вярвам, че те са отговорни и ще намерят сили да решат проблемите помежду си. Следващите седмици ще работя като общопрактикуващ лекар в Смолян”, каза Даниела Дариткова от ГЕРБ.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 11.09.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.65 BGN