.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
31.07.2019 12:52

Коментари 0 / Видяна 380

Депутатите излизат в лятна ваканция

Още по темата: Горанов няма да се върне в парламента Петимата нови министри се заклеха НС прие промените в кабинета Законът за хазарта влиза за окончателно разглеждане в НС „Масово хвърляне на каскети“ днес пред Съдебната палата На първо четене: Край с фигурата на вечния длъжник Около 400 000 души са били на протестите Двама служители на Министерския съвет са с COVID-19 Депутатите решиха: Вотът на недоверие ще се гледа утре в 11:30 ГЕРБ предупреди БСП: Протестиращите и вас не харесват

Последни работни минути за депутатите преди лятната ваканция.

 

Тази година тя ще продължи 34 дни, предава Нова телевизия.

 

В края на парламентарния сезон някои депутати вече имат свои внесени и приети законопроекти, които определят като своя гордост. В същото време други пък обявиха, че вече са готови са лятната ваканция.

 

„Изминалият сезон е успешен предвид представянето ни на изборите и предвид парламентарната ни работа. Показахме несъстоятелността на проекта „Обединени патриоти”.

 

Аз почивам всяка година в България, в село Резово със семейството ми”, обясни депутатът от ДПС Йордан Цонев.

 

„Равносметката ми е положителна. Успяхме да прокараме два много важни закона – Законът за устройство на територията, в който регламентирахме новия ред за поставяне на преместваеми обекти.

 

Има оздравяване на коалицията на „Обединени патриоти”, освободени са хората, които непрекъснато пречеха и разрушаваха коалиционното единство от една страна, а от друга страна – не идваха на работа. Българското море е най-хубавото, най-приятното и най-красивото място, където човек може да почива през лятото”, каза лидерът на НФСБ Валери Симеонов.

 

„Все още рекапитулацията за това колко приети законопроекти имаме, изслушвания и какъв  бил обемът на парламентарния контрол не сме правили, защото последният пленарен ден е в ход.

 

Нашите колеги от „Обединени патриоти” са ярки индивидуалности и често техните спорове се пренасят в публичното пространство, но вярвам, че те са отговорни и ще намерят сили да решат проблемите помежду си. Следващите седмици ще работя като общопрактикуващ лекар в Смолян”, каза Даниела Дариткова от ГЕРБ.

E79 News
Тагове:

Коментари: