.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
22.07.2019 15:19

Коментари 0 / Видяна 867

Шест обновени улици бяха открити в Благоевград днес

Още по темата: Ще има нови музикални фестивали в Благоевград Финансови санкции от близо 5,5 млн. лева са наложени на Община Благоевград Ат.Камбитов: Благоевград, стягайте се за избори! Фестивалът „Франкофоли“ отива на прокурор Предрешени ли са конкурсите в община Благоевград? Лина Ангелова вече кадрува в Камерна опера – Благоевград Ще бъдат ремонтирани част от клетките в благоевградския зоопарк Кметът Томов откри обновената сграда на Пето СУ „Георги Измирлиев“ – Благоевград Закриват дирекции и отдели в община Благоевград Няма да има увеличаване на местните данъци и такси в община Благоевград за 2020г.

Шест нови улици по проект Благоустрояването на IV-ти микрорайон бяха открити официално днес.

 

На откриването им присъстваха още Председателят на ОБС- Благоевград Радослав Тасков, евродепутатът Андрей Новаков, народният представител Даниела Савеклиева, зам.-областният управител Антоанета Янчева и зам.-кметовете Зорница Кралева, Иво Николов, инж. Емилия Тунева и Христина Шопова.

 

Пред граждани и журналисти кметът заяви, че това е бил един от най – тежките, и най – чакани проекти за Благоевград

 „Най-труден бе в 2 посоки, тъй като от една страна процедурите се обжалваха и изгубихме много време, но накрая се преборихме и доказахме, че всичко, което правим е законосъобразно.

 

От друга страна проектът беше труден за изпълнение. Кварталът придоби европейски облик и се надявам в много скоро време да изникнат нови жилищни сгради и от другата страна“, каза той.

 

 Д-р Камбитов отбеляза, че толкова много години един Инициативен комитет, през месец се е явявал в кабинета му, за да попита кога започват ремонтните дейности в района. Той посочи, че изключително трудно е било и изграждането на подпорната стена и обяви неофициален конкурс за изрисуването на стената или художествено решение за нея.

 

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 24.01.2020

1 USD =1.76 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.31 BGN

10 CNY =2.54 BGN

1 CHF =1.82 BGN

100 JPY =1.61 BGN