.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
18.07.2019 15:23

Коментари 0 / Видяна 585

Лекарят, убил крадец в дома си, се призна за виновен

Още по темата: Постоянен арест за мъжа опитал да изнасили благоевградчанка Солена глоба за фирмата, чийто боклук се запали под АМ “Струма” Благоевградчанин на съд за кражба Хванаха мъж, направил опит да изнасили жена в Благоевград „Валиумният изнасилвач“ остава в ареста 10 години затвор за мъж, обрал трезор на банков клон в Русе Делата за убитата Андреа и за смъртта на българския фен в Солун са взети под специален надзор Досъдебно производство срещу лекар, причинил смърт на жена след грешна диагноза Издирват автора на бруталното видео с блудството с 8-годишен Присъди за Хитрино: 15 години за главния машинист, 10 за помощника

Доктор Иван Димитров, обвинен в убийството на Жоро Дживизов-Плъха, призна всички факти и обстоятелства по обвинителния акт и се очаква още днес да получи присъда, съобщава NOVA.

Жената, с която убитият живеел на семейни начала, предяви граждански иск в размер на 300 000 лева - за нея и за детето й. В съдебната зала присъстваха колеги на подсъдимия лекар, които го защитиха.

 

На 1 март миналата година криминално проявеният Джевизов от "Столипиново" решил да извърши кражба в дома на лекаря в кооперация в Пловдив. Към 1,30 ч. обвиняемият взел незаконно притежаван пистолет, зареден с патрони, за които също нямал разрешително, и се насочил към гаража.

 

Там се намирал и Жоро Плъха, който бил приготвил различни предмети за изнасяне в найлонови торби. Преди да произведе изстрел, докторът твърди, че бил нападнат от крадеца с нож. В четвъртък сутрин, адвокатите му поискаха делото да се гледа по съкратената процедура.

 

Максималната присъда, която законът предвижда по така повдигнатото обвинение, е затвор до 5 години.

 

E79 News; Снимки: "Дарик"
Тагове:

Коментари: