.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.07.2019 14:44

Коментари 0 / Видяна 192

Затварят Подбалканcкия път за уикенда

Още по темата: ТИР се преобърна на магистрала „Тракия” Над 15 километра опашка от тирове на „Капитан Андреево” „Гражданската“ ще зависи от фишове и присъди Започва подготовката за зимния сезон Натоварен е трафикът по главните улици и булеварди в Благоевград Нормално се осъществява движението на граничните пунктове с Гърция в Югозападна България От утре се въвежда зимното поддържане на републиканските пътища Ремонт на АМ "Тракия" ограничава движението в посока Бургас Борисов провери с джипа как върви напредъкът по "Хемус" Какви ще са тарифите на тол таксите и за кои пътища ще се плаща?

Колите от София към морския град ще бъдат пренасочени през Карлово

 

 

Затварят част от Подбалканския път през уикенда, съобщиха от Община Карлово.

 

Във връзка с ремонтни дейности в района на кръговото кръстовище преди Карлово, в посока Бургас, от 14 часа на 13 юли до 14 часа на 14 юли 2019 година, движението по пътя София - Карлово - Бургас ще се осъществява по обходни маршрути.

 

Автомобилите, които ще се движат в посока София - Бургас ще бъдат пренасочвани през по обходен маршрут през селата Иганово, Московец, Богдан, Каравелово, Климент, Войнягово, Дъбене и Карлово.

 

Същото треса ще се използва и в обратната посока, Бургас - София, като колите от основния път ще трябва да се отбият през село Дъбене.

 

Реорганизацията на движението се налага заради полагане на плътен асфалтобетон на кръговото съоръжение

 

Автор: Канал 3, E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 21.11.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.28 BGN

10 CNY =2.51 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.63 BGN