.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.07.2019 12:23

Коментари 0 / Видяна 348

ONE LOVE стартира на 20 юли в Банско

В град Банско стартира първият фестивален ден от турнето One Love Tour 2019.

 

Звездите на България и Република Северна Македония ще поднесат на своите почитатели  няколко часов вечерен концерт и куп специални изненади.

 

One Love Tour се организира за трета поредна година и е целодневен фестивал, с безплатен вход.

 

Сутрешната програма е посветена на най-малките и ще ги зарадва с детски куклен театър. През целия ден, най-желаната атракция, за втора поредна година, ще бъде импровизираната "Арена на дуелите“ от Фермата. Жителите и гостите на град Банско ще имат възможност да премерят сили с част от участниците от Фермата  и помежду си. Специални гости ще бъдат: победителят от последния сезон Дидо от Д2, славеят на риалити формата Лилия Семкова.

 

Четете още любопитни новини за богатите и известните

 

Водени от идеята да възродят и запазят традициите по време на фестивала и тази година отново ще бъде изградена "Алея на занаятите“. Посетителите ще се запознаят от близо с характерните за региона местни традиции и занаяти, и ще се потопят в  магията на древното, пъстро и живо наследство. "Алея на занаятите“ се реализира със съдействието на Регионален център София - ЮНЕСКО.

 

Едни от най-известите изпълнители на България и Македония ще излязат на сцената в град Банско доказвайки, че любовта обединява и побеждава: Графа, Слаткаристика, Next Time, Михаела Филева, Лилия Семкова, Дидо и Митко Кърнев от Д2.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN