23 Юли 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7427 BGN 1 GBP = 2.1669 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.07.2019 15:10

Коментари 0 / Видяна 739

Модерен достъп до стадион „Христо Ботев“ през новия сезон

Още по темата: ОФК "Пирин" стартира продажбата на абонаментни карти за предстоящия сезон Пирин загря с класика за шампионата Пирин представя отбора утре. Абонаментните карти в продажба от понеделник Пирин и Емирейтс се хванаха на работa Френски нападател на проби в Пирин Текат ремонтни дейности на стадион „ Христо Ботев” в Благоевград Дизайнерът на новата емблема на ФК Пирин получи наградата си Пирин Благоевград подписа с двама чужденци Гласувайте за ново лого на ОФК “Пирин” – Благоевград Пирин победи отбора на Банско в контролна среща

ФК Пирин ще въведе турникетна система за влизане на стадион „Христо Ботев“ за домакинските мачове на орлетата през новия сезон във Втора Лига.


Днес започна изграждането на модерното пропускателно съоръжение, като с най-голяма привилегия ще са държателите на сезонни абонаментни карти, за които ще има отделен вход, а самата карта ще бъде тип пластика с чип, снимка и специален дизайн.


Очакванията са най-късно в края на следващата седмица да започне продажбата на сезонните карти. В понеделник ще бъде обявена цената им, както и за билетите за отделните двубои.

 

Предвиждат се намаления за деца до 14 години и пенсионери.
Достъпът до стадион „Христо Ботев“ ще бъде силно ограничен за автомобили.

 

На паркинга пред служебния вход ще се допускат само и единствено автомобилите на ангажираните с техническото провеждане на съответния футболен мач лица.

 

Достъпът за хора с увреждания, като и за съответните придружаващи автомобили, ще бъде абсолютно свободен.


Следващата седмица ще стартира и процедура за акредитация на медиите.

 

Всеки представител на бранша може да заяви сезонен пропуск, който ще му бъде предоставен срещу представяне на редовна журналистическа карта.


Акредитациите ще бъдат предоставени на първата редовна пресконференция, преди двубоя с ФК Ботев Гълъбов.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.07.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.17 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.77 BGN

100 JPY =1.61 BGN