.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.07.2019 15:10

Коментари 0 / Видяна 863

Модерен достъп до стадион „Христо Ботев“ през новия сезон

Още по темата: Пирин с победа като домакин Орлетата готови за мача с Поморие днес По-евтини билети за мача на Пирин с Поморие в събота Пирин и ЦСКА играят в 17:00 в събота Местният фен клуб на ЦСКА с благотворителна инициатива „ За нашата Родина, за нашите деца!" Отборът на Пирин пътува за Созопол в неделя Отново равенство за Пирин Пирин играе срещу Монтана днес С двама нови играчи подписа „Пирин” ФК Пирин с изненада за първолаците

ФК Пирин ще въведе турникетна система за влизане на стадион „Христо Ботев“ за домакинските мачове на орлетата през новия сезон във Втора Лига.


Днес започна изграждането на модерното пропускателно съоръжение, като с най-голяма привилегия ще са държателите на сезонни абонаментни карти, за които ще има отделен вход, а самата карта ще бъде тип пластика с чип, снимка и специален дизайн.


Очакванията са най-късно в края на следващата седмица да започне продажбата на сезонните карти. В понеделник ще бъде обявена цената им, както и за билетите за отделните двубои.

 

Предвиждат се намаления за деца до 14 години и пенсионери.
Достъпът до стадион „Христо Ботев“ ще бъде силно ограничен за автомобили.

 

На паркинга пред служебния вход ще се допускат само и единствено автомобилите на ангажираните с техническото провеждане на съответния футболен мач лица.

 

Достъпът за хора с увреждания, като и за съответните придружаващи автомобили, ще бъде абсолютно свободен.


Следващата седмица ще стартира и процедура за акредитация на медиите.

 

Всеки представител на бранша може да заяви сезонен пропуск, който ще му бъде предоставен срещу представяне на редовна журналистическа карта.


Акредитациите ще бъдат предоставени на първата редовна пресконференция, преди двубоя с ФК Ботев Гълъбов.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN