.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.07.2019 14:16

Коментари 0 / Видяна 245

17 юли е крайният срок за записване след първо класиране в ЮЗУ “Неофит Рилски”

Още по темата: Студенти от ЮЗУ „Неофит Рилски“ представиха „Магията на изкуствата“ Забавен шоу спектакъл дава старт на Националния студентски фестивал на изкуствата в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Ултрамаратонецът Тодор Димитров се срещна със студенти и преподаватели в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Българинът пробягал 5000 км за 51 дни Тодор Димитров се среща със студенти и преподаватели от ЮЗУ „Неофит Рилски“ Студент от Факултета по изкуствата на ЮЗУ „Неофит Рилски“ с две награди от национален музикален конкурс Факултетът по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“ обявява прием в нова специалност С обновена концертна зала Факултетът по изкуствата към ЮЗУ „Неофит Рилски“ посреща новите студенти Тържествено бе открита новата академична 2019/2020 г. в ЮЗУ „Неофит Рилски“ Ректорът на ЮЗУ: Знанието е ключов фактор за социално-икономическото развитие Председателят на ОБС - Благоевград Радослав Тасков присъства на откриването на новата учебна година в ЮЗУ "Неофит Рилски"

17 юли (сряда) е крайният срок за записване на новоприетите студенти след първо класиране в ЮЗУ “Неофит Рилски”. Работното време на комисиите по записване е от 08:00 ч. до 12:00 ч. и от 13:00 ч. до 17:00 ч. в делничните дни и от 09:00 ч. до 15:00 ч. в почивните дни.

 

Необходимите документи за записване са:

– Документ за платена такса за първия семестър.

– Диплома за средно образование (оригинал).

 

Информация за размера на таксите за всяка една от специалностите ще откриете на сайта на университета www.swu.bg в раздел “Годишни и административни такси”.

 

Важно:

 

– Записалите се студенти автоматично участват в следващите класирания.

– В случаите, когато студентът е приет на второ или следващите желания и е удовлетворен от специалността, по която е приет, следва да подаде декларация, че не желае да участва в следващи класирания.

 

– Прекласираният на по-предно желание кандидат, при следващо класиране не подлежи на връщане в специалността, в която е бил приет в предходните класирания.

 

– Неприетите кандидат-студенти автоматично участват в класиранията без подаване на допълнителни заявления.

– Приетите кандидат-студенти, които не са спазили определените срокове за регистриране пред Техническата комисия, губят правото да се обучават. Незаетите от тях места се попълват на следващото класиране.

 

– Приет студент, прекласиран в друга специалност след първото или второто класиране, при окончателното записване във факултета заплаща изравнителна такса или му се възстановява разликата с вече заплатената такса.

 

– На записал се при съответното класиране, но отказал се от обучение студент, се възстановяват 50% от заплатената семестриална такса.

– След започване на учебната година, внесената семестриална такса не се възстановява.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 20.09.2019

1 USD =1.77 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.20 BGN

10 CNY =2.49 BGN

1 CHF =1.78 BGN

100 JPY =1.64 BGN