18 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.07.2019 12:38

Коментари 0 / Видяна 174

Първите в управление от ново поколение бориха стреса в калта

Мощна благоевградска група  се включи в едно незабравимо приключение – Legion Run.  Шестима мъже и две момичета от Благоевград избраха силните усещания,  екстремното и приключенското през уикенда.

Начело на групата беше шефът на пожарната в Благоевград Боян Кондуров. В групата се включиха юристът на Общински съвет Теодор Тошев и още един юрист, от Община Благоевград Мартин Лалев.  За Теодор това е предизвикателство за волята, за желанието да преминеш през препятствията. Поканили го приятели и той не мислил дълго. Направил го заради удоволствието.

Смята, че е добре е  да имаш някаква спортна подготовка, но не е задължително да си спортист.

Не му били невъзможни препятствията, игрови, лесни, повече за тиймбилдинг. Най-трудното за него било едно състезание с въжета, където се наложило да го повдигнат.

„Всичко е чудесно- и калта, и жегата, и студената вода, когато е с приятна компания“, разкри юристът.

А накрая се чувствал удовлетворен със страхотни снимки и спомени. И вече мисли за следващия път.

А двете момичета от групата по нищо не отстъпили на мъжката част. Едната е адвокат, а другата работи в търговска компания – сестрите Магдалена и Мария Симеонови.

5 км. бягане, минаване под бодлива тел, кален ров, кален хълм, скачане в кал, хлъзгав терен, докато пълзиш в мътна, кална вода, ще ти се наложи да минеш под стена,  пълзене под мрежа, поредица от три греди с дължина 5 метра, скачане върху стари коли са само някои от препятствията.

Но  всички са категорични: получаваш незабравимо приключение и неподправена гордост.

Тази година състезанието беше близо до София – село Мрамор.

/agencia.bg/

 

E79 News
Тагове:

Коментари: