23 Юли 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7427 BGN 1 GBP = 2.1669 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.07.2019 09:42

Коментари 0 / Видяна 92

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил

Още по темата: ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области Повреда по електропроводи високо напрежение, собственост на ЕСО, доведе до прекъсване на електрозахранването в Бояна и част от Манастирски ливади в София ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области Техническият учебен център на ЧЕЗ разпределение с отличие за проект с образователна насоченост ЧЕЗ подобрява електрозахранването на 14 столични квартала Компанията инвестира 2,9 млн. лв. в най-мащабния си проект за 2019 г

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области, информират от пресцентъра на дружеството.

 

В Благоевград планирани прекъсвания на електрозахранването ще има на улиците: „Александър Малинов“, „Иларион Макариополски“, „Данаил Крапчев“, „Родолюбие“, „Петър Стоянов“, „Сава Михайлов“, „Бодрост“ и „Борис Сарафов“.

 

В Община Кюстендил планирани прекъсвания на електрозахранването има в селата Ябълково, Катрище, Жабокрът, Долна Гращица, Гирчевци, Четирци и Таваличево.

 

В Община Дупница прекъсвания на електричеството се очакват на улиците „Втори януари“, „Доктор Сапунджиев“, „Стефан Караджа“, „Тракия“, „Свети Иван Рилски“, „Родопи“ и „Скопие“.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.07.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.17 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.77 BGN

100 JPY =1.61 BGN