18 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.07.2019 09:42

Коментари 0 / Видяна 182

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил

Още по темата: ЧЕЗ Трейд съдейства на KBC груп в България да постига екологичните си цели 3500 домакинства в Суходол и Горна Баня без ток заради строителна фирма „Живот за птиците“ с номинация за престижни европейски награди за комуникация 4000 клинети на ЧЕЗ Разпределение в столичния кв. Надежда останаха без електрозахранване заради строителна фирма За осма година ЧЕЗ търси най-талантливите дванайсетокласници в Западна България 86 ученици посетиха ЧЕЗ в Европейската седмица на професионалните умения „Делта текстил - България“ ЕООД се довери на ЧЕЗ за изграждане на 195 kwp фотоволтаична централа за собствени нужди ЧЕЗ Разпределение предприе мерки за защита на птиците в района на Белене Клиенти на ЧЕЗ Разпределение в Разлог без ток заради изкопни дейности на строителна фирма ЧЕЗ Разпределение стартира мащабни проекти за подобряване на електрозахранването в Дупница, Бобошево и Кочериново

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области, информират от пресцентъра на дружеството.

 

В Благоевград планирани прекъсвания на електрозахранването ще има на улиците: „Александър Малинов“, „Иларион Макариополски“, „Данаил Крапчев“, „Родолюбие“, „Петър Стоянов“, „Сава Михайлов“, „Бодрост“ и „Борис Сарафов“.

 

В Община Кюстендил планирани прекъсвания на електрозахранването има в селата Ябълково, Катрище, Жабокрът, Долна Гращица, Гирчевци, Четирци и Таваличево.

 

В Община Дупница прекъсвания на електричеството се очакват на улиците „Втори януари“, „Доктор Сапунджиев“, „Стефан Караджа“, „Тракия“, „Свети Иван Рилски“, „Родопи“ и „Скопие“.

E79 News
Тагове:

Коментари: