18 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.07.2019 10:20

Коментари 0 / Видяна 201

Идва лунно затъмнение в ретрограден Меркурий

Задаващото се лунно затъмнение на 16-17 юли ще се случи по време на ретрограден Меркурий и още по-силно влияе върху емоциите и комуникацията, твърдят астролозите. Това затъмнение е частично, но пак се смята, че оказва влияние върху събитията.

 

В нощта на 16 срещу 17 юли от България ще може да се наблюдава частично лунно затъмнение с начало в 23.02 ч. българско време. Освен от Европа, явлението ще бъде видимо от Африка, Азия, Австралия, Индийския океан, по-голямата част от Атлантическия океан, Южна Америка и Антарктика. Максимална фаза на затъмнението ще можем да наблюдаваме в 24.31 ч. на 17 юли, а края на явлението ще настъпи в 02.00 ч.

 

При максималната фаза лунният диск ще бъде закрит от земната сянка до около две трети от диаметъра си – ще се закрие горната (северната) част на Луната. Затъмнението от земната сянка ще трае 2 часа и 58 минути.

 

Лунното затъмнение влияе на емоциите и бележи кулминация на част от тях. Лунното затъмнение дава и продължителен тласък на мечтите, като може да ги изкриви и да ги превърне в доста отдалечени от реалността. А това понякога е пагубно, защото човек става доста по-асоциален и смята, че е недооценен от околните. Че се някой друг му е виновен

 

E79 News
Тагове:

Коментари: