23 Юли 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7427 BGN 1 GBP = 2.1669 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.07.2019 09:27

Коментари 0 / Видяна 106

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил

Още по темата: ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области Повреда по електропроводи високо напрежение, собственост на ЕСО, доведе до прекъсване на електрозахранването в Бояна и част от Манастирски ливади в София ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевград, Дупница и Кюстендил ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области Техническият учебен център на ЧЕЗ разпределение с отличие за проект с образователна насоченост ЧЕЗ подобрява електрозахранването на 14 столични квартала Компанията инвестира 2,9 млн. лв. в най-мащабния си проект за 2019 г

ЧЕЗ уведомява за предстоящи прекъсвания на електрозахранването в Благоевградска и Кюстендилска области, информират от пресцентъра на дружеството.

 

В Благоевград планирани прекъсвания на електрозахранването ще има на улиците: „Крушево“, „Илинден“, „Антон Чехов“, „Цар Симеон“, „Радовиш“, „Св. Димитър Солунски“, „Менча Кърничева“, „Дружба“, „Васил Левски“ и „Петър Зографски“.

 

В Община Кюстендил планирани прекъсвания на електрозахранването има на улиците „Добрич“, „Ракла“, „Славянска“, „Иван Вазов“, „Йордан Захариев“, „Екзарх Йосиф“, „Филип Тотю“, „Черна река“ и „Манастирска“.

 

В Община Дупница няма планирани прекъсвания на електричеството.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 16.07.2019

1 USD =1.74 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.17 BGN

10 CNY =2.53 BGN

1 CHF =1.77 BGN

100 JPY =1.61 BGN