.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
10.07.2019 09:19

Коментари 0 / Видяна 1458

МВР и Военна полиция в съвместна акция в Благоевград

Още по темата: Влак помете кола на охраняем прелез, има загинал 17-годишен се удави край Черноморец Мъж преби приятелката си до смърт след скандал Спад на кражбите на автомобили и на ало измамите Бащата на битото от майката дете в Перник: Телефонен разговор промени психиката й Служители на ГД „Национална полиция“, ОДМВР в Благоевград и Перник откриха откраднат автомобил Труп на убит мъж изплува от морето във Варна Унищожиха невзривена мина в Благоевградско МВР трие от мрежите клипа с битото дете Задържаха и бащата на детето, бито и снимано от майка си

Министерство на вътрешните работи и служба „Военна полиция” извършват съвместна специализирана операция в Благоевград.

 

Взаимодействието между служителите на ОД на МВР-Благоевград и Военна полиция (ВП) стартира рано тази сутрин в Областния център в района на парк "Македония". 

 

ОД на МВР-Благоевград и служба „Военна полиция” извършват съвместни специализирани операция с цел превенция по оперативно-издирвателна дейност (ОИД), предотвратяване, пресичане и разкриване на престъпления.

 

Разследване на престъпления от общ характер по реда на НПК, антитерористична дейност, издирване на лица и вещи, полицейска регистрация на лица, идентификация и задържане на лица до 24 часа.

 

Охранителна дейност, контрол за спазването на правилата за движение по пътищата съгласно Закона за движението по пътищата, разследване на авиационни произшествия и инциденти с въздухоплавателни средства.

 

Предотвратяване и разкриване на подготвяни, извършващи се или извършени терористични актове, задържане на извършителите и техните съучастници, както и освобождаване на заложници.

 

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

 

Снимка и текст - Pirinsko.com

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN