18 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
09.07.2019 12:18

Коментари 0 / Видяна 161

Сандански с една от най-модерните лекоатлетически писти

 

Град Сандански вече има една от най-модерните лекоатлетически писти за тренировка.

 

С ремонта, който бе извършен в рамките на етап 2 за модернизация на Градски стадион – Сандански вече  има една от най-съвременните лекоатлетически писти в България, готова да приема местни и чуждестранни лекоатлети за подготовка и за тренировъчни лагери.

 

Новата настилка, изградена напълно по всички изисквания на  Международната асоциация на лекоатлетическите федерации /IAAF/, е със специален тип спрей покритие и вградени отводнители, което я превръща в истинско модерно спортно съоръжение.

 

Спортовете, които новото лекоатлетическо трасе дава възможност да се практикуват са новост за Сандански: хвърляне на чук, мятане на диск, дълъг и троен скок, тласкане на гюле, овчарски скок, бягане с препятствия, хвърляне на копие, бягане и пр.

 

С новата лекоатлетическа писта ще се повиши и обогати нивото на развитието на спорта в Община Сандански, която вече има утвърдено име в областта на плувните спортове. Модерната и съвременна лекоатлетическа писта и предстоящото завършване на новата Спортна зала ще даде сериозен тласък и нова ниша за спорта в Сандански.

E79 News
Тагове:

Коментари: