12 Ноември 2019
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
17.06.2019 14:35

Коментари 1 / Видяна 641

Пирин стартира с 22-ма състезатели

Още по темата: Пирин не успя да победи в София Пирин ще играе контрола със Саса Каменица Новият изкуствен терен на стадион Христо Ботев е готов Васил Петров ще води ФК Пирин в мача с ЦСКА 1948 Пирин с нова придобивка ФК Пирин се разделя с треньорския щаб Тежка загуба за Пирин Пирин взе важни три точки в Брацигово Пирин с победа като домакин Орлетата готови за мача с Поморие днес

ОФК „Пирин“ Благоевград стартира подготовка днес с 22-ма състезатели.

 

На традиционния водосвет присъстваха близо 100 души, като от клуба получиха и по един подарък – лятна шапка с емблемата на орлетата.

 

На тържественото ново начало за Пирин присъстваха кметът Атанас Камбитов и председателят на ОбС Благоевград Радослав Тасков, като радушно бе  посрещната и новата благодетелка на тима Ива Уорън.

 

Десетки фенове, общественици и представители на бизнеса също уважиха първото занимание на пиринци.

 

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов приветства новото начало за орлетата, като изрази надежда разговорите за  бъдещето на тима, които се водят в момента, в най-скоро време да станат реалност и в обозримото бъдеще отборът да търси място сред най-добрите в България.

 

Госпожа Уорън също изрази увереност, че пред клуба има отлична перспектива, която не е плод на емоционално решение, а на проследяване на събитията около отбора в последните три години.

 

Тя обяви дългосрочен план, който ще влезе в действие в най-скоро време.

 

Спонсорът „Емирейтс Уелт“ вече е положен на тренировъчните екипи от марката „Умбро“, с която пиринци ще се обличат през сезон 2019-20.

 

Днес бе представено и новото попълнения в отбора – Руслан Иванов. Той е един от първите по-опитни състезатели, които ще подсилят състава за предстоящия сезон.

 

До края на следваща седмица, зелените ще се готвят в домашни условия. Планиран е лагер в село Баня, като някои детайли все още се уточняват.

 

Първата контролна среща за тима е на 27.06, а съперник ще бъде „Кариана“ Ерден.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

Фен, 17.06.2019 19:13

Ха ха ха хи хи хи

1