20 Юни 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7483 BGN 1 GBP = 2.1877 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
12.06.2019 16:12

Коментари 0 / Видяна 199

Община Благоевград и ОББ организираха среща в полза на местния бизнес в Благоевград

Още по темата: Музика в силуети! Още една красива идея в Благоевград Временна организация на движението в Благоевград за фестивала „Франкофоли“ Делегация от Норвегия пристигна в Благоевград, за да се запознае с културното наследство на областния център Оркестър на Камерна опера Ви кани на „ВИНО КАНТАБИЛЕ“ Богата съпътстваща програма, с френски привкус, по време на двата дни на “Francofolies. Благоевград“ Достъпът на непълнолетни лица по време на фестивала „Francofolies-Благоевград“ ще бъде възможен след попълване на декларация МЕЖДУНАРОДЕН ОЛИМПИЙСКИ ДЕН – БЛАГОЕВГРАД и ден на българския олимпиец Детайлен отчет на Бюджет 2018 бе представен на публично обсъждане в Благоевград Безплатна зона за палатки и мащабна сцена – за първи път на фестивала Francofolies в Благоевград Композицията "Движение" на Павел Койчев днес намери своето истинско място в Благоевград

Община Благоевград и Обединена Българска банка организираха съвместна среща, насочена към местния бизнес.

 

По време на форума, който се проведе в зала „22 септември“, бяха представени възможности за развитието на устойчиви търговски международни взаимоотношения с компании от едни от най-силните икономики в Европа.

 

Срещата бе открита от заместник-кметът по култура и хуманитарни дейности Христина Шопова.

 

„Едно от основните неща, които свързва ОББ и Община Благоевград, е това, че винаги подкрепяме добрите идеи, независимо от къде идват те – от частния бизнес, от неправителствения сектор, от гражданите.

 

Няма община, която да не иска бизнесът да просперира и хората да имат високи доходи, защото това означава и пълна общинска хазна и повече реализирани обществени проекти“, каза в част от приветствието си Христина Шопова.

 

В срещата взеха участие Христина Филипова, член на Управителния съвет и прокурист на ОББ, Ан Дефурни, търговски аташе към Посолство на Белгия, Весела Тодорова-Мозеттиг, директор на Френско-българска търговска и индустриална камара, Роза Кузмано, генерален секретар на Италианската търговска камара, Александра Бачева, ръководител отдел Международни клиенти в ОББ, Лъчезар Бозаджиев, мениджър управление на корпоративен сегмент на ОББ.

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 19.06.2019

1 USD =1.75 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.52 BGN

1 CHF =1.75 BGN

100 JPY =1.62 BGN