.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
11.06.2019 14:27

Коментари 0 / Видяна 273

Община Разлог взе участие в обучителен семинар в гр. Солун, Гърция

 

70 участници от Община Разлог се включиха в Иновативна образователна програма за училищата – Обмен на ученици с цел участие в обучителен семинар в Солун (Гърция) по проект „Насърчаване и повишаване на мобилизацията на младежта – културно наследство и спортна валоризация“, PROMO-YMC(H)A. Участие взеха ученици от Професионална гимназия по транспорта гр.Разлог, Професионална гимназия по механизация на селското стопанство / Пг по Мсс / гр.Разлог, ОУ „Неофит Рилски“, с.Горно Драглище, ОУ „Братя Миладинови“ с.Елешница, ОУ „Св.Св.Кирил и Методий“ с.Бачево и доброволно организирали се ученици.

 

По време на събитието, участниците имаха възможност да научат някои от основните техники при игра на баскетбол. Бяха сформирани отбори и учениците показаха научените техники.

 

Всички участници показаха голям интерес и активно се включиха в обучителния семинар. Младежите от планинската община имаха възможност да упражнят както спортните си умения, така и знанията си по английски език. Те успяха бързо да се адаптират в международна среда и демонстрираха своя потенциал и амбиция за знания и спортни успехи.

 

Кметът на Община Разлог инж. Красимир Герчев изрази своето удовлетворение от успешно преминалия обмен и активността на участниците

 

Проектът подкрепя сътрудничеството между партньорите от Гърция и България. Спортните дейности и спортната история са част от нематериалното наследство и символ на културното разнообразие на двете общества.

 

Проектът цели утвърждаването на трансграничното сътрудничество чрез активно привличане на младежта в дейностите, свързани със запазването и съхраняването на културното и спортното наследство.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN