15 Септмври 2019 1 EUR = 1.9558 BGN 1 USD = 1.7775 BGN 1 GBP = 2.1943 BGN
.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
08.06.2019 11:22

Коментари 0 / Видяна 250

„Мерудия“, „Echoo Balkan Samba“ и „Акага“ предизвикаха много емоции по време на „Jumaya Stage Festival“ в Благоевград

Още по темата: Община Благоевград се включи активно в кампанията „Да изчистим България заедно“ Заместник-кметът Зорница Кралева представи успешни практики на Община Благоевград по време на международна среща в Хърватия Ръководители на дипломатически мисии и представителства на международни организации бяха посрещнати от кмета д-р Атанас Камбитов в Благоевград Община Благоевград за поредна година се включва в Националната кампанията „Да изчистим България заедно” Община Благоевград асфалтира улица „Брод“ Ръководители на дипломатически мисии и представителства на международни организации пристигат в Благоевград Заместник-кметът Христина Шопова откри новата творческа и учебна година в Дом на младостта, обяви конкурс за творба, интерпретираща символа на Благоевград Община Благоевград полага нова пътна маркировка в ЦГЧ и кварталите С ритуал по полагане на цветя Благоевград почете 134 години от Съединението на Княжество България с Източна Румелия Академия за местни предприемачи в Благоевград

Много настроение и положителни емоции предизвикаха участниците в  първата вечер на второто издание на „Jumaya Stage Festival“ в Благоевград.

 

Освен меломани от Благоевград, сред публиката бяха хора от различни точки на България, пристигнали за да станат част от музикалното събитие, в което и тази година участват утвърдени имена от света на музиката. 

 

Начало на фестивала дадоха талантливите творци от „Мерудия“.Той продължи музикални парчета, изпълнени от „Echoo Balkan Samba“ и „Акага“.

 

В пространството между НАП и площад "Македония", прозвучаха обичани хитове.

 

Паралелно, около зоната на фестивала, артисти представяха своите ръчно изработени творения в Арт фест.

 

„Jumaya Stage Festival“ продължава и тази  вечер с Вокално студио „ФА ДИЕЗ", FA ROCK, LEONTAS, SEVI, Д2 + Любо Киров.

 

„Jumaya Stage Festival“ се провежда в Благоевград за втора поредна година. Той е  финансиран от Фонд „Култура“ към Община Благоевград.

 

Фестивалът поставя началото от поредица събития през юни. На 14-15 юни предстоят концертите на БГ Радио, а седмица след това, Благоевград ще бъде домакин на най-голямото музикално събитие за България ‘Francofolies. Благоевград“.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 11.09.2019

1 USD =1.78 BGN

1 EUR =1.96 BGN

1 GBP =2.19 BGN

10 CNY =2.50 BGN

1 CHF =1.79 BGN

100 JPY =1.65 BGN