.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
07.06.2019 08:40

Коментари 0 / Видяна 400

Хороскоп за 7 юни

 

Овен
Това е ден, в който ще оцените цената на свободата. Направете го не само за себе си, но и за партньора ви. Бъдеще щедри.

 

Телец

През този ден бъдете готови за разногласия с близък човек. Не правете от мухата слон. Различните мнения понякога не трябва да влияят на приятелствата.

 

Близнаци

Това е ден, в който ще трябва да се постараете да приключите всички недовършени неща. Много вероятно е да нямате повече възможности за отлагане.

 

 Рак

Това е ден, в който ще постигнете много в служебно отношение. Вечерта у дома ви очаква много любов и взаимност.

 

 Лъв

Това е ден, в който е най-добре да махнете с ръка на дребните неща, които ви ядосват. Преминете в предваканционен режим и преди всичко се погрижете за нервите ви.

 

Дева

Това е ден, в който да направите анализ на финансите ви. Предстои лято, така че не бързайте с големите покупки, за да не провалите ваканцията си.

 

Везни

Потърсете достоверен източник на информация, който да използвате при проучването на въпрос от особена важност за вас. Не попадайте в плен на илюзии.

 

Скорпион

Това е ден, в който ще се наложи да направите избор. Помислете кой колко е направил за вас и не вярвайте на празни приказки.

 

Стрелец

Това е ден, в който ще ви се струпат повече задачи, отколкото е редно за петъчен ден. За да не си усложнявате и уикенда, най-добре се справете с всичките.

 

Козирог

 Това не добър ден за проява на упорство. Рисувате да преминете в състояние на инат, което ще ви донесе само негативи.

 

 Водолей

 Това е ден, в който нещата за вас ще започнат да се развиват в положителна насока. Важното да сте малко повече оптимисти, за да помогнете на Съдбата.

 

Риби

Това е добър ден за взимането на важни решения. Сега може да сте по-твърди в позицията си, особено ако сте 100% сигурни в нея.

 

E79 News
Тагове:

Коментари:

 

Валутни курсове на БНБ за 05.03.2020

1 USD =0.76 BGN

1 EUR =1.76 BGN

1 GBP =0.44 BGN

10 CNY =3.94 BGN

1 CHF =0.54 BGN

100 JPY =61.14 BGN