.

ВХОД

Е-mail: Парола:
Запомни ме на този компютър *забравена парола *регистрация
21.05.2019 12:14

Коментари 1 / Видяна 1327

Обновена детска площадка бе открита днес в Благоевград

Още по темата: Ще намали ли Общината „тротоарното право“ за заведенията? Общинската администрация в Благоевград възстанови работата си Радослав Тасков поиска мораториум върху застрояването на зелени площи Отстраненият от ВАС и АС Румен Томов продължава да уволнява! Напрежение в петричкото село Яворница! Ясен Попвасилев ще управлява временно община Благоевград Да управляваш на инат! Кметът на Благоевград прави фестивал, вместо да подкрепи болниците в града! Дезинфекцират със специализирана техника откритите обществени площи в Благоевград Започна дезинфекция на автобусните спирки и улици в Благоевград Подаването на заявления за приема на деца в детските градини в Благоевградско се отлага с 30 дни

Кандидатът за евродепутат от ГЕРБ Андрей Новаков  и кметът на Община Благоевград, д-р Атанас Камбитов откриха преди броени минути обновена детска площадка в областния център на Пиринско.

 

Част от средствата за цялостното обновяване на площадката, намираща се в началото на алеята за парк „Бачиново”, са дарение от г-н Новаков, останалата част са осигурени от община Благоевград.

 

На тържествената церемония присъстваха председателят на Общински съвет  Радослав Тасков, областният управител Бисер Михайлов, депутатът от ГЕРБ Даниела Савеклиева, омбудсманът Валентин Василев, заместник-кметове и граждани на Благоевград.

 

Още преди официалното откриване, площадката беше изпълнена с деца от близката детска градина и околните жилищни блокове,

които се забавляваха на новите люлки и пързалка.

.

 

 

Автор: Магдалена Тренчева, E79 News; Снимки: Магдалена Тренчева
Тагове:

Коментари: